AKTUELNO

Svojim anđeoskim glasom dovela sve do pobede!

Geografski ali i po broju stanovnika najveće ostrvo koje čini Republika Malta, bila je domaćin muzičkog festivala ,,Golden Voice" koji je ugostio 200 takmičara iz 29 različitih država širom sveta. (Malta, Filipini, Bahrein, Pakistan, Indija, Francuska, Italija, Rusija, Moldavija, Rumunija, Portugal, Poljska, Bugarska, Češka, Litvanija, Engleska, Slovenija, Hrvatska, Estonija, Latvija, itd....)

Foto: privatna arhiva

U neverovatnoj konkurenciji, našoj Srbiji je donela pobedu naša Maša Milovanovic nastupavši sa dve strane pesme ,,Hurt" i ,,Never Enough".

Svojim anđeoskim glasom i prelepim izgledom u svojoj kategoriji osvojila je prvo mesto i tako izabrana da jedina predstavi našu zemlju među 15 najboljih na ,,Gala koncertu" koji je bio održan na prelepoj sceni u glavnom gradu Valleta (Malete).

Foto: privatna arhiva

Pred prepunom dvoranom naša Maša je ponovo izašla zablistala i tako opravdala svoj rezultat, nakon toga dobila je svoju nagradu i poziv za novi izazov i festival u Sloveniji u gradu Brezice.

Festival u Malti privukao je ogromnu pažnju raznih medija, fotografa ali i takmičara, odlicnom organizacijom i ljubaznošću je ostavio fenomenalan utisak na našu Mašu i rezultat dao novi vetar u leđa za nastavak njene karijere.

Očekuju je novi izazovi, a jedan od najvećih je najbolji festival u regionu ,,Đurđevdanski" u Banja Luci gde će Maša predstaviti Srbiju sa svojom novom, prelepom pesmom, koja sa sobom nosi jos jače značenje.

Autor: pink.rs