AKTUELNO

Pratite TV Pink večeras i "PEVAJ SA MNOM"

Gost u Jutarnjem programu bio je pevač Slobodan Sloba Radanović. On je otkrio kako je teklo snimanje njegovog šoua, i najavio prvu epizodu koja će se emitovati večeras na Televiziji Pink od 23 časa.

Imamo četiri emisije, nismo hteli previše da dajemo. U prvoj emisiji imamo deset devojaka, u drugoj deset, sve u svemu u finalu će biti pet devojaka. Sa mnom u žiriju su Darko Lazić i Marko Drežnjak. Bilo je nesvakidašnje i veoma zanimljivo. Ja sam odgledao prvu epizodu više puta i dalje mi drži pažnju - rekao je Sloba pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Moja supruga je idealni tvorac svega, i ona je htela to da uradimo, a ja sam se složio jer znam koliko to znači mladima na početku. Iskreno ne mora da znači da će ona koja pobedi biti zvezda, a ja iskreno želim da što više devojaka postanu zvezde iz ovog takmičenja. Pobednica sa mnom snima duet, a ta pesma će biti na mom albumu koji će se objaviti nakon poslednje epizode

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba se potom osvrnuo na duetsku pesmu koju će snimiti sa pobednicom.

Ne bih previše da otkrivam ali to je divna ljubavna pesma - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Biće devet novih pesama, a jedna pesma je, kako mi je rekao Rale poslednja pesma koju je napisala Marina Tucaković i po njoj će se zvati album, a zove se Infarkt duše - dodao je Sloba i otkrio da će album biti objavljen nakon kraja serijala.

Foto: TV Pink Printscreen

VEČERAS U 23časa, na programu TV Pink počinje "Pevaj sa mnom", šou muzičke zvezde Slobe Radanovića!

Autor: N.B.