AKTUELNO

Danka Ilić (2) nestala je danas u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Zbog nestanka male Danke večeras se po prvi put u Srbiji aktivirao sistem popularno nazvan "amber alert", zvaničnog naziva "Pronađi me", kojim se javnost hitno obaveštava o nestanku deteta.

Poznati su se priključili ovoj akciji, pa su na svojim Instagram profilima objavili fotografiju male Danke.

Među poznatima koji su se prvi oglasili bili su: Pevačica Aleksandra Prijović, pevačica Anastasija Ražnatović, pevačica Ana Sević, pevač Sloba Radanović, voditelji rijalitija "Elita" Milan Milošević, Ivana Šopić, Darko Tanasijević, pevačice Ema Radujko, Anabela Atijas, Slavica Ćukteraš, Milena Ćeranić, zatim suprug Katarine Grujić, Miloš Gobeljić, Mihajlo Veruović Vojaž, bivši zadrugari, kao i mnogi drugi...

TV PINK PREKINULA PROGRAM!

Pored mnogih drugih televizija koje su prekinule program, i program TV Pink je prekinut i izdato je saopštenje.

U slučaju aktiviranja sistema o nestanku maloletnog lica građani se sistemom "Pronađi me", ili "amber alert", obaveštavaju SMS porukom, prekidom televizijskih i radio emisija, kajronima na auto-putu, aerodromskim, autobuskim i železničkim stanicama.

Policija koja po kiši pretražuje teren u potrazi za Dankom zamolila je večeras okupljene građane da se raziđu, kako ne bi ometali pse tragače u potrazi za nestalim detetom.

Autor: N. Ž.