AKTUELNO

Muzička zvezda Dragana Mirković obavestila je večeras javnost da se razvodi od supruga Tonija Bijelića posle 24 godine braka.

Pevačica je objasnila da njih dvoje već dugo "žive odvojene živote", a prema pisanju domaćih medija, Toni ima novu devojku, s kojom živi u Nemačkoj.

Foto: E-Stock/Mirko Rodić

- Dragani je prethodni period bio jako težak. Do nje su dolazile priče o Tonijevoj novoj partnerki, ali nije želela da sluša ama baš ništa o tome. Pune tri godine je krila od javnosti da su se razišli, a u javnosti ga je minimalno spominjala. U decembru, kad je Toniju umrla majka, posebno joj je bilo teško, što zbog gubitka, što zbog njihovog odnosa, koji se ni posle tragedije nije promenio. Prethodnih godinu dana je bukvalno stiskala zube zbog njega, a kako više nije mogla da izdrži, odlučila je da prizna svima kakvo je stanje stvari - kazao je izvor "Blica" blizak pevačici.

Toni je, inače, prošlog meseca bio u beogradskoj Areni, gde je Dragana pevala, a tad je uveliko imao novu partnerku. Dragana i Toni se tada nisu fotografisali zajedno, a na koncert je došao sa njihovom decom.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

Autor: pink.rs