AKTUELNO

Muzička zvezda Dragana Mirković objavila je večeras da se razvodi od Tonija Bijelića posle 24 godine bračne zajednice, te priznala da njih dvoje već dugo žive "odvojene živote".

Ona je sa decom ostala u Beču, dok se Bijelić još prošle godine odselio i vreme provodi u Hrvatskoj, tačnije u Opatiji gde je sebi uzeo nekretninu, kako Kurir saznaje, a prema tvrdnji izvora za "Telegraf", biznismen je navodno uveliko započeo život sa drugom ženom.

Foto: Instagram.com

- Oni žive u dva mesta... (gradovi poznati redakciji) Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno - priča izvor za medije.

Podsetimo, Bijelić se još prošle godine odselio i vreme provodi u Hrvatskoj, tačnije u Opatiji, gde je sebi uzeo nekretninu. On i Dragana su se viđali samo u retkim prilikama kada su porodična slavlja u pitanju, kao što je bio slučaj sa 21. rođendanom njihove mezimice Manuela koji su na okupu proslavili u dvorcu, a poslednji put su zajedno se pojavili na koncertu u Areni kojim je Mirkovićeva proslavila četiri decenije karijere.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs