AKTUELNO

Objave i statusi Asmina Durdžića, bivšeg muža učesnice "Elite" Aneli Ahmić, privlače pažnju na dnevnom nivou, budući da svoj nalog na Instagramu često koristi za javne obračune sa svojom bivšom dragom, članovima njene porodice, ali i drugim neistomišljenicima, a danas svi komentarišu njegov novi status.

Durdžić je, naime, podelio stav o "pravim ženama", a mnogi na mrežama komentarišu da je ovu poruku posvetio svojoj bivšoj Aneli koju, po svemu sudeći, ne smatra pravom, budući da ju je letos prevario sa Stanijom Dobrojević, sa kojom je danas.

Pravoj ženi muškarac ne mora braniti ništa. Ona sama zna gde su joj granice - poručio je Asmin.

Foto: Instagram.com

Asmin je, inače, pre dvadesetak dana posetio Staniju u Majamiju gde je, posle brojnih turbulencija i prekida njihovog odnosa, pokušao da "ispegla" stvari.

- Bila je ljuta, ali se smejala kad me je videla. Mnogo sam pogrešio prema njoj i sve što se dešava, ali mogu samo da kažem da je ona veliki čovek i, kad su mi svi okrenuli leđa, ona je ispala fer. Došao sam ovde samo na par dana i vraćam se za Austiju jer me čekaju novi projekti i gradnja. A šta će biti s nama i hocemo li uspeti, ne znam. Boriću se za nju, pa koliko vremena bude trebalo - ispričao nam je tada Durdžić.

Foto: Instagram.com

Stanija je, inače, pre devet dana proslavila svoj 39. rođendan, a Asmin je dao sve od sebe da je svojim poklonima obori s nogu. Najpre joj je, nekoliko dana uoči rođendana, pazario skupoceni automobil za koji je, prema pisanju medija, izdvojio blizu 300.000 evra, a potom ju je na dan rođendan obradovao "roleksom", čija se vrednost procenjuje na nekoliko desetina hiljada evra.

Autor: pink.rs