AKTUELNO

Vest o smrti Slađane Milošević, koja je preminula danas posle kraće, teške bolesti, rastužila je domaću javnost, a kompozitor Aleksandar Futa Radulović šokirao se kada su ga novinari kontaktirali ovim povodom.

On nije znao da je Slađana preminula, a ovu ružnu vest teško je primio.

Jao nisam čuo. Kad se to desilo? Mi smo davno sarađivali i svirali, pre 40 godina. Evo, sad sam zatečen s ovim što mi kažete. Znam da je bila bolešljiva, ali nisam znao da je toliko ozbiljno. Ja sam imao ovih svojih sličnih situacija, ne znam šta da kažem. Vežu me lepe uspomene za nju, preko glave mi je ovakvih stvari. Čim čujem da je neko koga poznajem otišao ostanem bez teksta - rekoa je Futa za Kurir.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsetimo, Avangardna umetnica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je Fonetu njena prijateljica Biljana Petrović. Milošević je umrla u Zemunskoj bolnici, posle kraće bolesti, a datum i vreme sahrane biće naknadno objavljeni. Aleksandra Slađana Milošević rođena je u Beogradu 3. oktobra 1955. godine i smatrana je ikonom novog talasa osamdesetih u Jugoslaviji.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs