AKTUELNO

O njegovom priznanju bruji čitav region!

Voditelj TV Pink Ognjen Amidžić u sinoćnjem izdanju emisije "Amidži šou" ugostio je ljubavne parove iz rijalitija "Zadruga" koje je stavio na test ljubavi. Gledaoci su imali priliku da u brojnim urnebesnim igricama saznaju koliko se ljubavni parovi iz najgledanijeg rijalitija dobro poznaju, ali i kako se snalaze u nepredviđenim situacijama, a jedno Ognjenovo pitanje ponovo je svetlo bacilo na ona stara, na koja glavni akteri ove priče već duže od dve nedelje nemaju adekvatan odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Amidžić je upitao svoje goste:"Koliko vam dugo u proseku traje seks?", a onda su Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić, koji su u njegovu emisiju došli u paru, na tabli ispisali odgovore koji se podudaraju i govore o tome da se njih dvoje odlično poznaju.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Ana i Filip usaglasili su se da im seks u proseku traje trideset minuta, baš onoliko koliko je Đukić pre dve nedelje bez bubica, iza zatvorenih vrata u kupatilu gde tada nije bilo kamera, proveo sa još uvek zakonitom suprugom Slobodana Radanovića, Kristinom Kijom Kockar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Mi to lagano - objasnila je Marija Ana, mislivši na svoje ljubavne igrarije sa Đukićem koji je određene stvari sa Kristinom, o kojima nerado govori, u prostoriji bez bubica i kamera radio prilično žestoko, o čemu svedoči tonski, ali i video zapis, budući da se od njihovog "druženja" tresao ceo hotel, pa i kamera van prostorije van prostorije u kojoj su proveli tačno trideset minuta.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogi komentarišu da Filip nije ni svestan šta je izjavio, te da je ovim priznanjem zapravo razotkrio šta je sa Kijom radio u kupatilu, a snimak njihove žestoke akcije od tačno trideset minuta, koliko u proseku Filip vodi ljubav, pogledajte u nastavku:

Filipovo priznanje u sinoćnjem izdanju emisije "Amidži šou" pogledajte u priloženom snimku, na 36:30 minutu.

D. T.

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

#Ognjen Amidžić

#Rijaliti Zadruga

#Seks

'