AKTUELNO

Ne štede reči!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mileni Kačavendi kako bi prokomentarisala odnos Stanislava Krofaka, Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša na večerašnjem "Pretresu nedelje".

Kako komentarišeš čestitku Mioninu i video sam da si oduševljena Stanislavovom pričom o borbi - pitao je Milan.
Ja sam mahom poznavala ljude koji su tako od nule pravili nešto. Čitav život sam stvarala sama, meni se Stanislav jako dopada, ima tu neku spartansku crtu...Prvo ću o roditeljima. Govorila sam od starta da roditelji iako su govorili da niko nema uticaj na nju, pomenula je da kada je odlazila u Zagreb da su se složili s tim - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisu se složili - rekla je Miona.
Okej, nisu se složili. 31.12. smo videli da je uticalo itekako. Ona zna da je Stanislav dobar sa njenim roditeljima...Čim tako javno govori, ja sam uverena da će imati uticaj. Ja mislim da su oni u Stanislavu prepoznali pravu priliku. Sve vreme se komentariše odnos Vanje i Stanislava, ovaj medvedić ne mora da znači ništa...Ona moguće vrlo da naseda i na ovu priču. Ja, ako bi imala nameru, radila bih mnogo gore stvari da ih poremetim. On samo da je tu, da sedi, tu trava ne raste. Nijedne sekunde kada je pitana: "Da li on ima emociju za nju", ona kaže da ne zna, a na intervju gde nas nema, oseća se slobodnijom. Svaka izjava njena je toliko oprečna...Ona, nakon svega što je uradila, imamo priliku da vidimo Stanislava i čujemo neku njegovu stranu priče. Da li si usamljen?! Sedneš u auto i za Beograd. Ti si taj koji ustane i brani vezu. Ti kažeš da je bila u zatvoru kod njega, a ona ustane i kaže da je uživala, je l' me ti zaje**vaš?! Lično mislim da ona, moglu glavu na panj da stavim, bi izašla iz ovog odnosa. Daj Bože zbog Ša da to nije tako - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je sa mnom iz tog razloga što se plaši osude, ima situacija da može da bude plus - rekao je Ša.
Tamo je imala nedostatak ljubavi, ovde ima sve na tacni, pa ko ti odgovara?! Mića?! Stanislav mi je jasan, ne sumnjičavim ništa, uverena sam da je taj tip čoveka...Čekaj bre, pa sada hoćeš da kažeš da je balvan, nije ništa otpatio i da je ušao da se zaje**va - rekla je Milena.
Zašto bi te žena meni na suđenju rekla ostavi je više puta, malo mi je to kontardiktorno ono. Šta je prethodilo tome da ja podnesem zahtev za razvod, to jer mi se budaletina us*ala u život, ja sam imao najveću podršku od naroda ikada kad sam bio sa njom raskinuo i onda me je hvatala na foru za dete i onda mi je taj isti narod je*ao majku kad sam stao na njenu stranu. što ne piše da je bila sa Mateom u kombinaciji i da su se dopisivali na tiktoku, Lejdi mi je rekla nemoj da pričam sa kim se tvoja žena viđala...Imala je najboljeg čoveka pored sebe, a to što je popr**iva, voli da pije, to je njena stvar. Počela je da jede go**a -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde da čujemo od Lejdi Di s kim se viđala - rekao je Milan.
Ja da sam htela da pričam, ispričala bih, nemam šta da kažem. Ja sam rekla Ša i on dobro zna, Vanja i ja smo bile za doček Nove godine, bile smo na Zlatiboru. Istina je da mi se nije dopalo Vanjino ponašanje, jer ne volim da budem samo u muškom društvu. Priključili su se ti neki momci, meni se to nije svidelo, pa smo došli u sukob mišljenja. Na kraju smo izvisile Bojana, ta drugarica, i ja sama - rekla je Lejdi Di.
Neka kaže da se je**la tu noć, neka kaže šta je bilo - urlao je Mića.
Ako sam ja bolesnik ili ne znam ni ja šta, zašto su tvoji roditelji, brat, snajka i ti dozvolili da tvoje dete živi sa mnom u stanu, da ga presvlačim, hranim?! - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je Lejdi Di njena drugarica, treba da kaže šta je. Ja sada dovodim u sumnju sve. Ša kaže da je ona popr**iva, ja sada mogu da kažem da voli da se je*e sa strane - rekao je Mića.
Miona je tema, nije Vanja - rekla je Milena.
Ša je ušao ovde sa pričom da spasi brak i da pokaže ženi da je najbolji. Ja ne znam kakva je ona, video sam je jednom u studiju - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.