AKTUELNO

Ovo je njegov stav!

Pavle Pablo Milevski, sinoć je zauvek napustio ''Elitu'' a samo za Pink.rs progovorio je o prvim utiscima po napuštanju Bele kuće.

Osećam se veoma dobro... sada je pravi trenutak da se kuća napusti. Počelo je lepo vreme. Predtoje letnji meseci kada će krenuti ludilo. Prezadovoljan sam svojim učešćem. Nisam se izblamirao, upao sam u par nekih ljubavnih odnosa, ali ništa nisam radio fejk. Bio sam to što jesam. Malo mi je krivo što nisam iznosio neka mišnjenja, ali dobro, možda će biti prilike, rekao je on.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Pablo je prokomentarisao i odnos Bojane i Anđele, te istako ko je po njemu najljigavija osoba u kući.

Najljigavija osoba koja je ostala u ''Eliti'' je Bojana Pavlović. Iritantna mi je... ta njena izlaganja, priča... ne mogu d apodržim njen odnos. Kad vidim njene roditelje, koliko im je teško... nikako to ne mogu podržati. Kada izađu mislim da se neće razdvojiti... Vidi se da su se zaljubile, ali se Anđela baš primila. Teško će se odvojiti. Ona nikada nije pokazala neki osećaj ka porodici koja je u haosu. Ako igra rijaliti i ide tako daleko, onda je prava glumica, dodao je on.

Foto: Jelena Simonović, Unsplash

Papbo se osvrnuo i na odnos Aneli i Janjuša:

To mi deluje kao jedini pravi odnos u kući. Janjuš je baš zaljubljen, to se vidi... na početku sam bio sumničav prema Aneli, ali se to sad promenilo. Pokažuju svoje emociji, a te burne reakcije su samo dokaz koliko mu je stalo, zaključio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs