AKTUELNO

Stala na ćerkinu stranu!

Nakon toga što se Teodora Delić zbližila sa Miljanom Kulić u ''Eliti'' kako bi saznala što više informacija o Bebici, te istakla da se vodi izrekom ''prijatelje drži blizu, neprijatelje još bliže'', oglasila se njena majka Slavica koja je podržala njenu odluku:

Ona je imala košmare zbog Miljane... sećate se da joj je Miljana nabila prst u oko, makazama je htela da joj ošiša kosu... Teodora je zato odlučila da bude dobra sa Miljanom, jer je se plaši. Ona je zavolela Nenada i želela je da sazna šta je čeka sa njiim generalno. Teodora je jako mudra devojka i jako mi se dopada što je to uradila na taj način. Ona je ispitivala sve što je zanima. Miljana je isto otvorena, ali je u nekim trenucima slagala... Teodora je nju navukla da priča, i to će biti dobro za nju, da sazna u šta se upušta, rekla je ona i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je to ona pametno odradila. Ne plašim se da nešto može da se desi ako Miljana sazna da je Teodora htela da je na neki način iskoristi da bi izvukla informacije. Teodora nju ne voli... ne može očima da je gleda, ali opet smatram da je ovo najbolji potez koji je uradila, da se ne svađaju i prave probleme, zaključila je Slavica.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs