AKTUELNO

Nadaju se pomirenju!

Miona Jovanović je u Elitu ušla kao zaljubljena devojka Stanislava Krofaka. Ona je pričala da je njihova ljuabv velika, te da su čak i osam meseci živeli zajedno, a Miona nije krila da joj je značila podrška Krofaka za ulazak u Elitu kako bi se pokazala kao pevačica i izgradila karijeru.

Foto: PINK.RS; E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Međutim, ulazak Nenada Aleksića Ša u Elitu je mnogo toga poremetio. Naime, Miona i on su se u početku družili ali su se ubrzo probudile emocije te je Miona ušla u emotivnu vezu sa Ša i ostavila Stanislava.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs/J. Simonović

Stanislav je par meseci nakon toga ušao u Elitu kako bi se suočio sa Ša koji ga je stalno u sukobu sa Mionom pominjao, a od njegovog ulaska se mnogo toga promenilo. Naime, Ša svakodnevno traži Mioni dokaz ljubavi ponižavajući Krofaka, a pored toga on redovno traži Mioni da kanali vezu nje i Stanislava što ona ne želi da uradi.

Foto: pink.rs

Na red je došao Krofakovov rođendan gde je Miona dobila poklon, a pored toga su stigle i mnoge torte i mafini sa slikama Mione i Stanislava iz najveće ljubavi što je Nenada dovelo do tačke pucanja, a kako li će reagovati ako sazna za ovo.

Naime, na društvenoj mreži TikTok je osvanuo snima bivšeg ljubavnog para na privatnoj žurci gde Miona peva,a Stanislav je sve vreme grli, i vidi se da su mnogo zaljubljeni.

@madmaxdubrava

#maxdubrava #instagram #dubrava #pantera #teampantera

♬ original sound - MAD MAX DUBRAVA

Ali to nije kraj, fanovi prate svaki pokret Mione i Ša te su u više navrata uočili njih dvoje kako se gledaju i smeškaju jedno drugom, a kako li će Ša reagovati kada vidi ovo i da li između njih postoje emocije i dalje, iako ih oboje poruiču, ostaje nam da ispratimo.

@zmajevo.srce

pogled beži mi na tvoju stranu🫣|#mionaelita7 #sha #shaimiona #shamiona #mionaisha #mionastanislav #mionaistanislav #stanislavkrofak #stanislavimiona #zadruga #zadruga7 #zadruga7elita #zadrugasha #zmajevosrce🖤🐉 #foryoupage #fyp #foryou #viral #goviral #zadrugaedit #stanislavmionaedit #nenadaleksic #nenadaleksicsha #stanislavelita #mionaelita #elitasha #shaelita

♬ original sound - 🖤🐉

Autor: pink.rs