AKTUELNO

Konačno srećna!

Tanja Savić pronašla je sreću u emotivnoj vezi sa 11 godina mlađim pilotom Mukijem Bešićem.

Ne mogu da sakrijem sreću. Mi smo se jedno vreme krili i bilo je jako teško i stresno. Ja ne mogu za javnost da otkrijem koliko smo mi zaista zajedno. Ja nisam glupa žena da bih u etar stavljala neke stvari i pokazivala svog partnera da nisam sigurna u to posle svega što mi se desilo. Mnogo sam oprezna i jedino kad sam sigurna 100 posto u nešto ja to objavim. Moja publika zaslužuje da bude srećna i da malo bude upućena u moj život“, rekla je je jednom prilikom pevačica.

Foto: Instagram.com

Prioritet je da deci bude dobro i meni je sreća moje dece najbitnija. Ja pazim na njihova osećanja veoma, oni su u osetljivim godinama. Ja njima ne mogu da priređujem neke stresove. Mislim da treba da se nađe put kako da se desi priđe i pravo vreme. Treba da se deci objasni da mama i tata nisu mogli zajedno. Stvarno cenim porodične vrednosti i deca su mi na prvom mestu.

Tanja je otkrila kako je upoznala svog sadašnjeg dečka, pa se osvrnula na glasine o svadbi.

Pilot je i 11 godina je mlađi. Svaka čast za to što je uspeo ovako neku ženu da osvoji koja je prošla sve što je prošla. Ja ne mogu da padam na ne znam kakve priče i lepotu, moć i novac me ne zanima. Ono na šta ja padam su samo emocije i to neko šesto čulo koje nas vodi, mi ga svi imamo i treba da koristimo. Mene je samo zanimalo kako on razmišlja i da ne koristi alkohol ili neke nedozvoljene supstance. Mi smo se upoznali u avionu, on je vozio mene i moju ekipu. Sačekao nas je na jednom delu za privatne letove. Ja sam se bojala kako ću da izdržim sve to. Sedela sam pozadi, moj menadžer je sedeo isto pozadi. To je mali avion za privatne letove, tako da sam mogla da ga lepo vidim, svi smo bili tu. Leteli smo za Čikago. Posle je tek krenulo neko dopisivanje“, ispričala je Tanja u emisiji "Premijera vikend specija.

Foto: TV Pink Printscreen

To što je mlađi znači da je slađi. Prepoznala sam u njemu neku ozbiljnost, nije klinac. Ne smetaju mi godine nikako. Nekad se osećam kao da sam ja mlađa od njega, ja mnogo toga učim od njega. Ja nisam dobila prsten, to nije ovaj prsten. Nisam verena, to nije istina. To smo se mi šalili. Ovaj prsten je meni drag, ali nije verenički. Nisam luda da se tako brzo udam, možda nekad i bude. Ja bih volela još dece da imam. Samo da smo mi živi i zdravi i da sve bude kako treba i daće Bog sve što treba da nam da. Meni je najvažnije da su moja deca srećna.
Njemu ne smeta moja popularnost, vidi da ja volim svoj posao i hvala Bogu da mogu sve to da osetim da me neko iskreno i od srca podržava i voli, zaključila je Tanja Savić.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Autor: Pink.rs