AKTUELNO

Sanja Vučić je tokom jednog intervjua govorila o detinjstvu i borbi sa vršnjacima sa kojima je imala probleme zbog viška kilograma, a onda i otkrila najveću traumu iz tog perioda, za šta je zaslužna njena tadašnja drugarica.

Pevačica Sanja Vučić od prvog pojavljivanja na domaćoj estradi važi za jednu od najboljih vokalnih solista na ovim prostorima. Javnost je prvi put za nju čula kada je 2016. godine branila boje naše zemlje na "Evroviziji", a godinu dana nakon toga doživela je vrtoglavi uspeh kada se sa Ivanom Nikolić i Ksenijom Knežević, publici predstavila kao članica grupe "Hjurikejn". Sanja je nekoliko puta u intervjuima isticala da je tokom detinjstva imala problema sa viškom kilograma, te je zbog toga često bila na meti svojih vršnjaka, a jedna situacija je posebno ostala urezana u njenom sećanju:

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je jedna situacija, sa drugaricom, tada su počinjale društvene mreže i taj način dopisivanja jedni sa drugima. Tu zapravo i nije bilo fotografije na profilu niti je postojao bilo kakav način da ti shvatiš sa kim se dopisuješ - prisećala se Sanja, te nastavila priču:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Meni je navodno počeo da piše neki momak. Ja sam tada bila jako srećna jer me dečaci dotad nisu primećivali na taj način. I posle izvesnog vremena, kada sam se ja njoj otvorila i kada sam joj pričala da se sviđam nekom momku, ona je meni priznala da to nije momak, da je to bila ona. Mislim da je to bilo jako traumatično za mene da opet shvatim da neko nije iskren prema meni, da nije iskren prijatelj - ispričala je Vučićeva.

Autor: Pink.rs