AKTUELNO

Svi se još uvek sećaju drame sa jutjuberkama Anđelom i Nađom i njihovim ocem Zoranom Đorđevićem.

Pre izvesnog vremena on je objavio da su one nestale, da bi se influenserke nešto kasnije oglasila sa svojom majkom tvrdeći da su se preselile, te pobegle od svega lošeg.

Nikada nisu detaljno pričale o tome, dok je Zoran u više navrata bio otvoren i direktan, te stavljao do znanja kako je razočaran u svoju porodicu.

Foto: Printscreen

Nakon što je pronašao novu ženu njihov otac se jedne prilike oglasio u lajvu i upozorio da može ugasiti profil ćerkama, što se sada i desilo, te po društvenim mrežama spekulišu kako je on kriva. Ipak, mi nemamo zvaničnu informaciju o tome i ne možemo to tvrditi.

Ono što je sigurno je svakako činjenica da su sestre ostale bez veće količine prihoda, kako piše "ba.youtubers.me" 1.210 evra mesečno, odnosno 7.270 evra tromesečno, što je bila njihova zarada sudeći po javnim podacima.

@erni.alpha

Kako je mogao?! 😔 #foryou #viral #erniobic #foryoupage #balkan

♬ original sound - +381🫶🏼

Bitno je naglasiti kako sestre gašenjem kanala više neće moći ni da reklamiraju svoje poslovne partnere i saradnike, te su i na taj način u minusu. One su se i oglasile povodom cele situacije na svom Instagram profilu i napisale da su dobile tri strajka, te da se trude da reše celu situaciju.

Ipak, ni Anđela ni Nađa nisu uperile prste u oca, niti bilo kog drugog, tako da ostaju samo nagađanja dok istina ne bude izašla na videlo.

Autor: pink.rs