AKTUELNO

Uvek ima šta da kaže!

U emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' gostovala je i pevačica Goga Sekulić,koje je pre par dana bila specijalna gošća na koncertu Dragane Mirković u Podgorici. Sumirala je utiske na početku:

Bilo je fenomanlno. Publika je fenomenala. Sve je bilo krcato... prijateljima nisma ni 5 karata podelila, jer je sve bilo rasprodato. Odlično sam se provela. Hvala Dragani na pozivu, rekla je Goga.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je nedavno proslavila i rođendan, pa se osvrnula na proslavu, ali i komentarisanje godina.

Pustite više godine... da smo živ i zdravi. Godine su samo brojka. Bitno je kako se čovek oseća. Rođendan sam proslavila u Dubaiju. Bila sam na odmoru sa sinom... 11 dana smo imali. Uživali smo i baš sam se odmorila. Personal u Hiltonu je bio ludilo... dobila sam specijalni tretman...kao krajica. Dobila sam brdo pokolna, balone... Baš mi je teško što sam se vratila u ralnost, rekla je ona, pa progovorila o potencijalnom dečku:

Foto: TV Pink Printscreen

Morma da vas razočaram, nemam momka. Dopisujem se sa jednom dečkom...ali ništa neću otkriti. Neću da se zaljubljujem, ovako sam srećna, rekla je ona pa progovorila o ponovnom venčanju:
Nikad ne reci nikad... mislim da neću stati opet na ludi kamen. Volela bih da dobijem još jedno dete, ali ne moram da se udajem. Ne kajem se toliko što se nisam kao mlada ostvarila kao majka. Gde mi je pamet bila sa 25, sada bih imala petoro dece. Ja ne žurim nigde, ostvarila sam se ko majka, e sada želela bih još jedno dete, pa ćemo videti, zaključila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs