AKTUELNO

Popularna folk pevačica Rada Manojlović uskoro će obradovati publiku novim, dugo očekivanim studijskim albumom koji je u potpunosti završila - međutim, zbog određenih stvari još uvek ne može da ga predstavi publici.

Kako je objasnila za "Premijeru", reč je o papirologiji koja nije u potpunosti završena, a Rada, zbog pređašnjih poslovnih promašaja i malverzacija, sada želi da otvori četovoro očiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Konačno gotovo, da! Samo je ostalo da nešto da potpišemo, u šta se ne razumem najbolje, moram da pazim da me ne pokradu, klasika! Nešto oko autorskih prava, fonograma, prava izvođača na te pesme, ja to zapravo nemam ni na jednoj pesmi do sad... To ima, mislim, "Grand" ili ne znam ni ja ko, i ja to treba da ispotpisujem, radi se samo o toj papirologiji - objasnila je Rada.

Ona je nedavno uslikana s javnosti nepoznatim muškarcem, za kog se sumnja da joj je novi dečko kog krije od očiju javnosti. Na pitanje o dečku Rada je ostala zagonetna:

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa se ne dešava, ali ja sam srećna. Mnogo sam srećna! Samo želim da izdam novi album, pa da pričamo o nekim temama. Neću ništa da jurim, kao što sam uvek jurila, pustila sam sada, pa... Nek izađe album, pa ćemo da se zaljubljujemo, pravimo decu (smeh) - objasnila je pevačica.

Autor: pink.rs