AKTUELNO

U noćašnjoj epizodi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" došlo je do žestokog okršaja između takmičara i Saše Popovića.

Naime, Boban Lazić i Miki Sekulovski su bili u duelu i dali su sve od sebe, a haos je nastao upravo kada se Boban nakon nastupa žestoko posvađao sa žirijem. Marija Šerifović je prva dobila reč, a u svom komentaru pokušala je da objasni šta je sve nedostajalo u pevanju da Miki i Bole budu bolji nego u ranijim pojavljivanjima.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam Mikiju dala glas, ali želim da pojasnim. On je na kraju glasanja imao tri glasa, a po mom mišljenju on je bolji pevač od kandidata broj dva. Zbog toga moja ruka kreće i njemu daje glas, ali zašto nisam želela da ti dam glas – rekla je Marija, a takmičar Lazić joj je odgovorio:

Foto: TV Pink Printscreen

To je onda bilo za tri glasa, moje pevanje večeras. Mislim da nisam bio falš, a kandidati da ih ne pominjem sad sa falšom dobijaju po pet glasova. Ne volim da se raspravljam i svi mi to zameraju, ali ja dođem kući o gledam emisiju gde otpevam „Rano je za tugu“ i dobijem četiri glasa i onda dođe šest takmičar otpeva celu drugu pesmu falš i dobiju po pet ili šest glasova. Onda mislim da ne treba da budem ovde gde sam sad.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi prekinuo ovu diskusiju, uključio se i Popović koji je još jednom pojasnio šta treba da ima jedan pevač da bi postao zvezda.

Morate da shvatite da nisu falševi merilo da li će neko dobiti tri ili četiri glasa. Bobane, moraš da shvatiš da sam napravio sto zvezda, nadam se da ti je to jasno . Dolazio si na audicije kao mlad, pevao si falš i svakako. Jedne godine te nisam pustio, pa sam te pustio, pa si napredovao. Ovo je sedmo kolo. Ja kad biram tačno znam. Ovo radim dvadeset godina, razmišljam kao producent i gledam da li neko može kasnije nešto da napravi. Možda je i slabije pevao. Pevanje je najbitnije, ali nije sve u pevanju – rekao je Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

Boban je zatim izneo još jedan svoj stav koji je žestoko pogodio Sašu Popovića.

- Mislim da moje postojanje na ovoj sceni gubi smisao – dodao je Bole, ali je dobio žestok odgovor od Popovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako gubi smisao, sad si bezobrazan. Kako možeš ovako nešto da kažeš? Ti si sada ušao u neke odluke žirija, ako oni nemaju kredibilitet onda nemoj da se takmičiš. Ovo stvarno ne razumem, sad si ispao bezobrazan i mislim da sa tim stavom i nije ti mesto tu. Ako misliš da ti nije mesto tu, onda ne znam šta - rekao je Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs