AKTUELNO

Bez pardona!

U toku je emisija 'Nominacije', voditeljka Ivana Šopić dala je reč Lepom Mići, ali je Ivan Marinković opet uskočio i ušao u sukob sa Aleksom Erskim, kog je žestoko izvređao, a potom ga nazvao turskim konzolom, dok je njegovu ženu nazvao bugarskom maturantkinjom.

Podsećanja radi, Aleksa Erski je dečko koji se bavi aktivnim rvanjem i u ovom sportu je jedan od uspešnijih momaka koji godinama unazad beleži fantastične rezultate. Erski je i sam govorio kako je bio učesnik mnogih svetskih i evropskih takmičenja u rvanju, ali da mu je neostvarena želja bila da ode na Olimpijadu.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena je mnogo ublažila i mnogo drugačiji stav nagazila, vi ste uzeli za zlo Ivanu, a meni ne - rekla je Bojana.
Ne njemu je glupa teorija - rekao je Aleksa.
Zamisli da se ja sad raspravljam, imam puno živaca da biram s kim ću da se svađam. Zamisli da pričam sa Aleksom koji pu*i ku*ac Mileni od prvog dana, a pere veš Miljani Kulić - rekao je Ivan.
Baš zato si pokušao da me posvađaš sa Terzom, pa došao posle sat vremena da mi se objašnjavaš - rekao je Aleksa.
Oni pokušavaju mene i Jelenu da posvađaju od starta sa nekim, sa Bojanom nisu uspeli - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Prozivaš tu neke ljude, a ti se pos*ao po sebi. Veliki igrač deset godina, prozivaš neke ljude. On misli da sam glup jer ne slušam njega, ne mogu da ga slušam jer nemam lepo mišljenje o njemu - rekao je Aleksa.
On je za mene glup, šta da kažem za čoveka koji da bi se dodvorio nekome, a ja ga podsetim, a on neće da pirča. On ustaje i kao Jeleni rekla si kao bugarska manekenka, na nacionalnoj osnovi - rekao je Ivan.
Glupane, jel sam ja tebi vređao ženu? - upitao je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti imaš bugarsku manekenku - maturantkinju, a izgledaš kao turski konzul. Posle toga sam saekao sedam dana kada je Milena Urošu rekla da izgleda kao neko Bosansko kolo - rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.