AKTUELNO

Čast da otvore večerašnju emisiju imale su Andrijana Petrušovska i Vanja Jovanović čiji je duel izazvao žestoku raspravu među članovima žirija koji su se složili da su u prvim pesmama blistale, dok su u drugim numerama podbacile.

Nakon rezultata 5:4 u korist Petrušovske, njen mentor Aleksandar Milić Mili odmah je napao Mariju Šerifović koja joj jedina nije dala glas.

– Da li je ovo realno? Kako Marija možeš da ne glasaš za nju sada? Ako ovo nije Zvezda Granda šta ti radiš onda ovde?– besan je bio Mili, nakon čega je Šerifovićeva obrazložila svoje glasanje.

Foto: TV Pink Printscreen

– Ja najradije ne bih glasala ni za jednu. Andrijana, ovo je prvi krug da ti nisam dala glas. Svaki put sam te hvalila na maks i mislim da si mega. Obe devojke, prve pesme odlične, druge pesme pakao. Cecina pesma „Nevalja“ se ne peva tako- smatrala je Marija kada joj se Mili ljutito obratio:

– Ja sam radio tu pesmu! Kako pakao? Otpevala je tačno od početka do kraja na svoj način. Ovo što si uradila je mnogo ružno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceca je dodala kako je Andrijana brzala strofe u izvođenju njene pesme, ali da je uprkos tome zaslužila šest glasova, sa čim se složio i Bosanac koji je Petrušovsku pohvalio da je prvu pesmu “ otpevala za deset plus.

Keba se izvinio Vanji što joj nije dao glas, a kao razlog je naveo da mu nije bila ubedljiva u drugoj numeri „Legitimno“ koju je zvučala kao da nije vežbala.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki se složila sa kolegama, dok je Đorđe priznao da mu je Vanja postala miljenica posebno zato što nije profesionalac, a Andrijanu je pohvalio što pokazuje uvek nešto novo na sceni.

Na kraju oglasili su se mentori.

– Meni je jedna stvar poražavajuća. Ovi komentari koje vi dajete na čelu sa Marijomi vama koji ste se složili. Ja radim na tome da svaki od izvođača kada uzme pesmu da je pevaju na svoj način– rekao je Mili, a Sneža je poručila Vanji da pusti glas u baražu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs