AKTUELNO

Aktuelni učesnik "Elite", Ivan Marinković, skoro svakodnevno šokira širu javnost svojim izjavama i ponašanjem u rijalitiju, ali i uvredama koje upućuje majci svog deteta, Željka Kulića, Miljani Kulić i još nekim ženama u istom.

No, međutim, tokom današnjeg glasanja u Beloj kući za tri najodanije osobe, Ivan Marinković produbio je svoj sukob sa Miljanom Kulić, iznevši mnoštvo uvreda na njen račun, a nije štedeo ni Žanu Omniu, koju je indirektno potkačio tokom izlaganja o Kulićevoj, što možete pogledati u nastavku:

Ni jedna, ni druga mu nisu ostale dužne, a mi smo pozvali Žaninu prijateljicu, bivšu učesnicu "Elite", Vanju Živić, koja je za naš portal urnisala Marinkovića, ističući da je, kako kaže, propali rijaliti igrač i degenerik.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pa šta reći za jednog propalog rijaliti igrača, matoru drtinu, neizlečenog alkoholičara, jednog degenerika koji jedino što ume i zna i jedino što ga još uvek drži tamo jeste da vređa poliva i proziva žene, i to kakve žene, vrlo jake verbalno elokventne i sa argumentima, naravno uvek kada je on u pitanju! Poliva đubretom Miljanu, majku svog deteta za koje nema grama saosećanja i osećaja, monstrum klasičan, ološ indijanac - rekla je Vanja, te se osvrnula na Ivanovo indirektno peckanje Žane Omnie, njene drugarice:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Žane, standardno vređanje na kontu fizičkog izgleda, dodjeljivanje kojekakvih izmišljenih nadimaka, da nije žalostan, bio bi smešan. Iskreno da ti kažem, svestan nije svoje nesvesti, reči i uvreda koje upućuje, nije još mnogo ostalo do kraja. Nose se one sa njim lagano, da ne kažem, igraju ping pong sa indijancem...Tako da, opet ponavljam, nek iskoristi još ovo malo što je ostalo da bude kao bitan sebi i sličnim retardima kao što je on, pa se vidimo na kafici kad izađe sa zadovoljstvom. Toliko - zaključila je Živićeva za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: N. Ž.