AKTUELNO

Sestra pevačice Tanje Savić, Biljana Savić živi jako povučeno, što je dokazala tako što za medije retko govori, a još ređe se pojavljuje na javnim događajima sa njom.

Njenu želju da joj mediji ne zadiru u privatnost prihvatila je i Tanja stoga vrlo retko na društvenim mrežama objavljuje porodične fotografije.

Ipak, kada je situacija više nego zgodna i lepa, estradna umetnica voli to da ovekoveči pa i da se pohvali brojnim pratiocima, kojima je drago što je nakon razvoda ponovo srećna, a reklo bi se da su obožavaoci njenog lika i dela posebno lepo prihvatili nagađanja da se tajno udala.

Šta se zaista u Tanjinoj novoj vezi dogodilo, da li je zaista kako mediji tvrde promenila prezime i postala gospođa Muhameda Mukija Bešića još uvek nije potvrdila ali je zato na Instagramu posle dužeg vremena objavila fotografiju sa sestrom, gde je njeno zadovoljstvo na privatnom planu došlo do izražaja.

U fokus je dospelo i to da se sestra Tanje Savić dosta promenila.

Foto: Instagram.com/@tanja_savic_private

Biljana Savić osmeh nije skidala sa lica, a po mišljenju mnogih po uzoru na pevačicu ona je malo popunjavala jagodice, možda čak i usta.

Ako su ranije sestre bile kao jaje jajetu, sada se to promenilo, a mišljenje je da je Biljana, ako je zaista nešto na sebi radila, samo unapredila svoju lepotu.

Sestra Tanje Savić pored lepote ima dosta drugih kvaliteta. Odličan je savetodavac i rame za plakanje što je pevačica svojom izjavom pre par godina potvrdila.

Foto: Instagram.com/@tanja_savic_private

Naime, dok se još borila za starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đođem Biljana je bila tu uz nju, slušala svaki njen jecaj i davala joj najveću podrškum, piše Story.

Autor: pink.rs