AKTUELNO

Poriče sve!

U toku su "Pitanja novinara" , a novinar Darko Tanasijević je podigao Mionu Jovanović kako bi prokomentarisala izlaganje Nenada Aleksića Ša.

Meni je delovalo da je on ljubomoran zbog njegove bivše i mog bivšeg. Druga stvar za ovo izvinjenjene za Ivanu, on je to poricao - rekla je Miona pa ju je Ša prekinuo.
To je bilo kada sam ja sam, a ne kada sam u odnosu - rekao je Ša.
On je tada pokišao da ispravi neke stvari, nisam pratila, a to je moje mišljenje - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se kaješ što si ušla u vezu sa Ša i povredila Stanislava?
Moj utisak je da ja ne znam neke stvari, a da on nije bio čist u odnosu, ja sam o tome pričala, da je on prema meni bio koretkan to je ste, ali da mislim da nije zagrizao kao ja, i u meni govori da on nije bio iskren. Ja jesam ispala loše, to ne moće niko da ispravi. Ne kajem se što sam ušla u vezu sa Ša, ali se kajem što je to tako bilo. Mi smo imali lepo odnos, a to što je od Ša neko pravi debila to je njegov problem, mene vređa kada on upoređuje moj i Stanislavov odnos sa njegovim. - rekla je Miona.
Miona od tebe smo čuli da je Vanja abortirala Nenadovo dete? Sećam se Nenadovog izlaganja, on to tako nije rekao. - upitao je Darko.
To su Nenadove reči, ja mislim da je tako. Ja nisam živela sa njim, ali Nenad je to rekao, mislim nije šija nego vrat - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako gledaš na to što je Stanislav rekao da to nisi ti, da te ne prepoznaje?
To je njegovo mišljenje, ali ja gledam da iskalkulišem neke sukobe sa Nenadom - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.