AKTUELNO

Smatra ga krpom!

Milena Kačavenda je došla kod Drveta Mudrosti kako bi popričali o aktuelnim temama.

Kako komentarišeš odnos Uroša, Maje i Jovane - pitalo je Drvo.
Uroš je smešan, Maja ima neke simpatije prema Stanislavu, dok Jovana zna šta radi i vrlo je namazana - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš Teodoru i Bebicu - pitalo je Drvo.
Bebica je smešan i krpa, pokušao je sa mnom da se svađa krenuo je biciklom na Rusiju, ne zna šta ga čeka kada izađe - rekla je Kačavenda.
I za kraj, kako komentarišeš Janjuša, Aneli i Maju - pitalo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli nema zadršku, Majune zanima ovo, Aneli nije svesna da pravi i Janjušu problem kada čačka Maju. Janjuš je apsolutno zaljubljen u Aneli, i ona u njega, ali mi nisu jasne neke stvari. Ne razumem je ni u prijateljskim odosima, i nisam 100% sigurna u nju, dok je on baš zaljubljen. Njena izlaganja su glupa, i on želi da poštedi i sebe i nju glupostima, ona nema takta i nije verbalno jaka - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o Ivanu i Jeleni - pitalo je Drvo.
Brani svoje stavove, rečit je vrlo, ali je kvaran. Promatram ih i analiziram, ona kad krene da ga tupi, nema ni uvod ni razeadu - rekla je Kačavenda.
Kako ste ti i Samir - pitalo je Drvo.
Ja sam na distanci, došlo je na moje, ja sam kriva jer sam dala da pi*aju po meni, ne želim nikakav odnos, ne volim ljude bez stava. Ja sam uverena da se on zaljubio u mene- rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.V.