AKTUELNO

Šok!

Milena Kačavenda je došla kod Drveta Mudrosti kako bi popričali o aktuelnim temama.

Kako si - pitalo je Drvo.
Postali su mi svi dosadni - rekla je Kačavenda.
Ajmo od početka, kako komentarišeš, Mionu, Ša i Stanislav - pitalo je drvence.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Mioni sve imponuje jer je između dva muškarca, Stanislav mi je okej, sedi tu i da ćuti nervira ih. Ša je ograničen što se ljubavi tiče, ona ga pravi blesavim. Mislim da porodica ima uticaj, uđe u pušaonu pa kaže Đedoviću i meni kako li su mi roditelji, mislim da Stanislava ona ne zanima, govorila je da je Stanislav fan rijalitija. Mislim da je samoživa, i gleda svoj interes, uvukla je Ša na klasičnu foru, mislim da neće izgraditi popularnost, nazvala sam je pevačicom za sahrane i stojim iz toga, stalno se smeje Milanu, mislim da je to videla od Aneli. Mislim da je pojela go*no, ostaće sa Ša do kraja jer nema herca da izađe iz tog odnosa. Sve je drugačije, ništa mi se ne sviđa, bore se oko nje kao oko Monike Beluči, dobro je što nemaju neki veći sukob, ja njoj ne verujem ništa - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti misliš da je Ša u pravu jer joj ne veruje - pitalo je drvence.
Apsolutno je u pravu, samo skače, umesto da posti njih, polomi se da pokaže da ga ona voli. Nema prava na greške u 44 godine, potpuno je glupo što joj priča gde da gleda, svi smo primetili da ima pogleda - rekla jeKačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš da je Miona ljubomorna - pitalo je drvence.
Ona bi skroz flipnula, jer kada bi ušao u odnos sa Majom, jer mislim da postoje simpatije, da bi tek tada videli prave reakcije - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A.V.