AKTUELNO

Šok!

Saša Popović retko daje intervjue, ali kada se već odluči na taj korak, otvoreno govori o svemu. U 70 godina života Saše Popovića stalo je toliko toga o čemu običan čovek ne može ni da sanja. Uspešna muzička karijera, rasprodati koncerti, nesvakidašnja poznanstva...

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan od najupečatljivijih susreta, koji rado spominje, bio je onaj sa čuvenom baba Vangom, u leto 1990. godine.

- Rekla mi je: Imaš 37 godina, otac ti je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Tvoja majka ne pali sveću za slavu, moraš da je upozoriš na to. Taj crveni auto koji si kupio je fenomenalan i čuvaj te pare koje si u Beču napravio – prisetio se Saša reči proročice, koja mu je nagovestila krah grupe "Slatki greh".

Naravno, zanimalo ga je i šta može da očekuje u privatnom životu, pa je baba Vangu pitao kad će se oženiti. Rekla mu je da to neće biti u narednih šest godina, što ga je zbunilo.

- Pitao sam je: “Kako se neću oženiti, pa moja devojka je trudna. U četvrtom je mesecu.” Odgovorila mi je: "Ništa, od te devojke nema ništa. To dete se neće roditi. Petog januara sledeće godine ćete raskinuti." Sve je tako bilo - ispričao je Saša Popović ne želeći da otkriva o kome je reč.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, PRINTSCREEN YOUTUBE/ SUBASIUM

Ipak, poznavaoci estradnih prilika zaključili su da je misteriozna devojka Neda Ukraden, koja je sa Sašom počela da se zabavlja 1989. godine. Planirali su zajedničku budućnost, ali do toga nije došlo.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs/A. Nikolić

U autobiografiji “Zora je svanula” pevačica je navela da je sa Popovićem prestala da se viđa početkom 1991. godine.

- Sale i ja smo se polako hladili i proredili naše viđanje. Situacije i događaji koji su se nizali velikom brzinom sve više su nas udaljavali. Iako je naizgled sve bilo okej, jasno je bilo i meni i njemu da je jaz među nama poprilično veliki - navela je.

Upoređujući datume koje Saša i Neda spominju, pojedini su povezali da je Saša, kada je govorio o devojci sa kojom je čekao bebu, mislio upravo na Nedu Ukraden. Njena navodna trudnoća završila se spontanim pobačajem, a par je ubrzo potom raskinuo.

Autor: pink.rs