AKTUELNO

Ne prestaje da oduševljava publiku!

29. septembar je datum kada je Aleksandra Prijović krenula da ispisuje novu muzičku istoriju.

Dok su je neki osporavali, drugi podržavali, ona je arene zakazivala. Za 173 dan , slušalo ju je blizu pola miliona ljudi, a prešla je više od 1500 km kako bi opravdala epitet nove najveće balkanske zvezde.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Nakon tri održana koncerta u Beogradu, Zetri i Nišu, usledio je Zagreb sa rekordnih pet prodatih arena gde ju je za pet noći slušao 100.000 ljudi čime je oborila rekord zagrebačke arene.

Osijek je bila njena sledeća stanica. Rekord u najvećoj hali u pomenutom gradu držao je Zdravko Čolić, ali je Prijovicka sa pet održanih koncerata postala prva žena koja je uspela u dva grada u Hrvatskoj da postavi rekord, za deset noći slušalo je ukupno 125.000 ljudi.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Podršku na bini pružilo joj je i više od dvadeset kolega čime su i oni postali deo jedne muzičke istorije.

Turneja od istoka do zapada se nastavlja u Kragujevcu, Novom Sadu , Varaždinu, Rijeci Banja Luci, Zadru, Podgorici, Ljubljani, ali i Cirihu.

SUPRUG I SIN JE PRATE U STOPU!

Najveću podršku pevačica ima od svog suprga Filipa Živojinovića i sina Aleksandra koji je par puta čak i izašao sa mamom na binu kako bi pozdravio publiku koja je došla na koncert kako bi uživala u Prijovićkinim hitovima, a pojava malog Aleksandra oduševila je publiku na svakom koncertu! Poznato je da je Aleksandra jako brižna majka i da čini sve da bi njen naslednik bio srećan. On odrasta u porodici gde su ljubav i poverenje najvažniji, i Aleksandra i Filip se trude da na neki način to usade u svog sina. Skoro napunio pet godina, a na velikoj proslavi pojavili su se njegovi omiljeni crtani likovi.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs