AKTUELNO

Uzbudljiva noć!

Sinoć je u Beloj kući održana emisija 'Pitanja gledalaca' a prvo pitanje bilo je za Stanislava Krofaka, koji je istakao da nije ušao u "Elitu" zbog Mione Jovanović.

Odmah nakon toga, Stanislav je seo na svoje mesto, na kauč, te kada je Miona ustala da komentariše, on joj je odmerio zadnjicu.

Naredno pitanje voditelj Milan Milošević pročitao je Mioni Jovanović.

Da li se kaješ što si ušla u vezu sa Ša?! Ne zaboravi da si prokomentarisala: "Da sam znala da je ovako lud, nikada ne bih ušla u vezu" - glasilo je pitanje.
Moguće da sam rekla u nervozi, najiskrenije se ne sećam. Više puta sam sa Mićom u najgorim mogućim situacijama pričala, pa kada me pita: "Šta tražiš u vezi?", moguće je da sam to rekla. Ne kajem se, šta god da uradim u životu, ne kajem se - rekla je Miona.
Rekla sam da se ne kajem, šta se bunite, ne kapiram?! - rekla je Miona.
Ja sam na intervjuu pre ulaska rekla da nikada ne bih prevarila dečka, nego da bi pre on mene, toliko o tome koliko sam verovala - rekla je Miona.

Lepi Mića i Milena Kačavenda zaratili su zbog mišljenja da li je Miona Jovanović više volela Stanislava Krofaka ili Nenada Aleksića Ša.

Ti stalno skačeš kad Mića govori, kao da se bojiš toga šta će da kaže - kazala je Aneli.
Istina je da si si ti Stanislava volela, ali ne dovoljno. Samo sam to rekao. Rekao sam moj stav - dodao je Mića.
Mićo, šta je sad? Ja imam svoj mozak i govorim šta mislim. Ne ponašaj se kao da je Stanislav bio Mionina šema - rekla je Milena.

Voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao je Stanislavu Krofaku.

Ne, kada je bila sa mnom, bila je sasvim drugačija. O svemu smo pričali, bila je drugačija, otvorena. Ustručava se od Ša mnogo, mnogo - rekao je Stanislav.
Bio je drugačiji, sada se promenio, pa je sada promenio ploču. Meni je stavio do znanja šta je i kako, ja se vodim time. Ja sam njemu rekla, kada smo imali rasprave kada svi legnu: "Ja kada kažem da hoću da spavam, da neću da pričam", on krene da se pakuje i da ide, to je meni indirektna ucena - rekla je Miona.
Možda jer dozvoljavam neke stvari koje ne bih dozvolila. U nekim situacijama se i Nenad i ja ponižavamo, to jeste tako, ali prosto, i u rijalitiju sam i mnogo više moram da vodim računa šta ću da kažem, kako ću, a napolju sam skroz opuštena - rekla je Miona.
Makar da ne budem s tobom u vezi, taj čovek ti neće ući u glavu. Ja tebi želim dobro - rekao je Ša.

Nenad Aleksić Ša stajao je ispod trema sa Mionom Jovanović, te su započeli razgovor sa Markom Janjuševićem Janjušem o svađi za crnim stolom.

Ružno bi bilo da priča ono što nije - rekao je Janjuš.
Nije bilo loše, ali da sam bila nesigurna, jesam. Rekla sam da nema opravdanja, ja sam go**o ispala prema Stanislavu - rekla je Miona.
Ispada da je ona tebi pričala da joj je bilo loše u odnosu - rekao je Janjuš.

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca''. Naredno pitanje voditelj Milan Milošević postavio je Stanislavu Krofaku koji je otkrio da li ga bivša devojka Miona Jovanović zanima.

Gledao si joj maločas u za*njicu - dodao je Milan.
Joj, nisam - kazao je Stanislav.
Kako nije? Istina je. Meni su sada neke jako jasnije i preciznije. Pamtim mnoge stvari. Time što Miona sad ovo radi, može da da Stanislavu neku nadu, ili lažnu nadu. Miona, nisi jasna. Možda Ša nije sav svoj, ali nisi ni ti. Opraćeš njegovo ponašanje. Mionina priča prvo da mnoge stvari nisu bile kako treba, a Stanislav je hteo da je veri, sumnjala da je trudna kad je došla u rijaliti. On hteo da je ženi, a ona nije to izbiljo shvatala?! Molim? Evo, možda je Ša zalubljen pa ne hvata sve ozbiljno, ali da li sam ja lud? Miona, ti si se nekada prala od svojih postupaka, pa si sve ono govrila za Stanislava, a onda kada je ušao, rekla si da vam je gotovo odnos bio savršen - kazao je Đedović.

Nenad Aleskić Ša dao je Mioni Jovanvić časnu reč da će se boriti za njihovu vezu.

Dobar sam i pošten čovek. Mislim da sam 100% ispravan, Miona. Neću da ostustanem od tebe. Da li me ti razumeš? Želim sa tobom i pesmu da sniim. Ne odustajem od tebe. Samo mi je potrebno da ne gledaš negativno neke stvari - kazao je Ša.
Ne mogu sad o tome. Ako gledamo stalno crno na sve, jer će crno i biti. Ako ti neke stvari nisu jasne, ne mogu ni da ti objašnjavam. Ako posle par meseci nisi shvatio šta ja mislim, onda ne mogu da ti pomognem. Nerviraš me, nemoj samo s mozgom da mi se igraš - dodala je Miona.

Voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao je Anđelu Rankoviću.

Ja znam da široki auditorijum sve ovo vidi, drago mi je što se vidi jer ja upamtim stvari koje oni govore, pogotovo zato što smatram da sve ono što oni rade, a smatram da je Ivan Marinković jedan trol i zlo, smatram da svako ko je normalan i ko ovo gleda, trebalo bi da uče kakvi ljudi ne bi trebali da budu. A to da ima te jeftine fore i takve budalaštine, video sam kako pokušava da isturira Ša da Mića govori drugačije i sada da je Đedović hteo da kaže da Miona ne voli Ša. Jeftine fore! Možda tako Ivan Marinković misli jer je glup kao tocilo. Jeftin lik, neću da kažem ni igrač, jer kada je igrao fubal, verovatno je sedeo na klupi - rekao je Anđelo.
Ne slažem se, moja dela i učešće govore totalno suprotno. Ovo mi postaje i bezveze, nije mi ni zanimljivo, ja volim i da se raspravljam. Toliko tiho pričam, oni u ovoj celoj gunguli slušaj i čekaju moju reakciju i šta ću ja da kažem - rekao je Ivan.

Naredno pitanje Milan je pročitao Aniti Stanojlović.

Možeš li nam rastumačiti ono Matorino ponašanje na pitanjima novinara - glasilo je pitanje.
Ona je imala jednu pauzu, nije trajala predugo, prikrivala je taj bes i mržnju, morala je da pukne. Imala je poltrone koji će da se svađaju sa nama dok je ona na pauzi. Ivan, Jelena, Lejdi, Bojana, Milica i ostala ekipa - rekla je Anita.

Miljana Kulić odlučila je da raskine s Darijanom Radomirovićem zbog njegovog kontakta sa Snežanom Jovičić. Naime, on je krenuo da joj se pravda, pa je na kraju i odustao.

Nećeš nikada naći boljeg od mene, ne zaslužuješ dečka. Aneli ti je devojka rekla da sam u pravu. Ne zaslužuješ dečka da imaš, Kušadasi dođi ovamo, sve ti je oprošteno - rekao je Darijan.

Naredno pitanje voditelj Milan Milošević postavio je Stanislavu Krofaku u emisiji ''Pitanja gledalaca''.

Nemam ja šta da iznesem. Miona je čula od mene sve što sam imao da kažem - kazao je Stanislav.
Nemam šta da kažem. Imam samo da kažemn neke situacije u vezi našeg odnosa, ali to nije važno - dodala je Miona.

Naredno pitanje bilo je postavljeno Maji Marinković.

Nikoga ja nisam želela da ponizim, nego sam ciljala na osobe s kojima je Uroš imao ovde šta je imao - rekla je Maja.
Je l' ovim devojkama nije jasno što govorim da su beton liga? Ne možeš s jedim da završiš u toaletu, pa posle toga ideš kod drugog i moliš ga za ljubav - rekla je Maja.

Voditelj Milan Milošević sledeće pitanje bilo je za Nenada Aleksića Ša.

Ljudski je, jer ništa meni nije uradio do jednog trenutka, ali mislim da se sada igra. Nije problem, ali ga neću ošišati. Na konto svega onoga što zameram Mioni i ono što ne bi bilo lepo da se uradi, isto tako bi bilo ružno da ja uzmem i ošišam ga - rekao je Ša.
Zašto ne bih dao, neko me mora ošišati - rekao je Stanislav.
Nije mi prirodno nekako...Ovo što pričam se kosi sa onim što sam radio u prethodnoj sezoni, šišao sam Mateju, postao mi je drugar - rekao je Ša.

Aniti Stanojlović je voditelj pročitao naredno pitanje.

Rekla sam joj, rekla sam da ne verujem u to dok ne stigne neko pitanje, ispostavilo se da sam bila u pravu - rekla je Anita.
Pitanje je bilo: "Kako reagujete na to što Slađa prenosi sve što pričate Maji" - rekao je Đedović.
Anđelo je to preneo meni, mene je to kopkalo, ali nisam htela da kažem. Čekala sam pitanje da stigne, ali evo sada prilike. Marko mi je preneo za neki eurokrem, pa je ponudila Jovani da jede eurokrem. Ja sam rekla Slađi da moramo ozbiljno da popričamo, Slađa pljuje Matoru kod mene. Prošlog utorka kada je Jovana nešto dobacila, ona se smejala i rekla: "Jedino ako mi daš ti haljinu". Bilo je pre neki dan za neke pare, ona se nasmejala. Juče u pabu, bila je Goca, spomenula je Stanislava, ona je rekla: "Stanislav je moj bff, Anđelo je bio". Ako njega gleda kao najboljeg druga sa kojim bi bila, kako je onda gledala Anđela?! A pritom, ja sam Slađi zamerala što non stop brani Anđela u našim raspravama. Uroš je pitao nešto za Anđela i mene, ona je rekla da je baš briga - rekla je Anita.

Voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao je Nenadu Alekiću Ša u emisiji ''Pitanja gledalaca.''

Ne radim to. Da imam tu nameru, ja bigh gavređao. Ja samo govorim ono što je meni Miona pričala i do kakvih ja zaključaka dolazim kad je reč o tome. Mislim da je moj zaključak isprava, a ako nije, šta da se radi. Malo mi je glupo jer ispada da želim da ga unizim, a nije tako. Možda nisam za sve bio uvek u pravu, ali umem neke stvari dobro da rezonujem - kazao je Ša.
Milane, ja samo želim podršku od Mione. Jedino važno mi je da ima podršku od nje. Stanislav je bivši, a ja sam sadašnji i smatram da treba da ima veće poštovanje prema meni - rekao je Ša.
Da li me stvarno toliko voli. Ja sam mislila jedno, on je pričao drugo. Nije mi pilo vodu ono što je pričao, a želela sam da budem pored njega - kazala je Miona.

Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje Aneli Ahmić.

Da, istina je. Kada je bila situacija da sam ja išla da se vidim sa advokatom, sestra mi je rekla tada kada je bila situacija sa Majom, tada je poručila po advokatu da se ja sklonim jer je i ona videla, podržavala je. Oni su se čuli, ona je videla šta on radi u tom trenutku: "Ako se ne bude hteo pomiriti sa njom, da joj kažeš da se skloni od njega" - rekla je Aneli.
Ja ovo filozofiranje ne mogu da slušam. Trebala je da kaže: "Da, vidim, jasno mi je", daj mani čoveče ti pričaš šta je bilo pre tri meseca. Opet ona spominje - rekao je Janjuš.

Voditelj je naredno pitanje pročitao Jeleni Ilić.

To je opet neki degenerik, neka budala, to je neko ko je popio tu jeftinu i glupu maloumnu priču. Jadni ste - rekla je Jelena.
Ma to su budalaštine da drugo neko dete ima veze s tim. Jedna osoba je za mene zla, da li je zla rođena ili nije zabole me ona stvar - rekla je Jelena.
Šta priča ova bre, šta priča ona?! Ako ti smatraš da beba, dete i dar od Boga može da se rodi zlo, je l' ti razmišljaš o svom detetu?! Šta kao jedno jedino dete može da se rodi zlo?! Ma lupeta, drago mi je što sam je i sada poklopio - skočio je Anđelo.

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Naredno pitanje voditelj Milan Milošević postavio je naredno pitanje Mioni Jovanović.

Koja je bila omiljena pesma tebe i Stanislava? - glasilo je pitanje.
Nismo imali našu omiljenju. Znam da on voli ''Kralj ponoći'' i ''Dva galeba'' - odgovorila je Miona.

Sledeće pitanje bilo je upućeno Teodori Delić.

Da li si objasnila Macanoviću da Bambi ima preko 100kg i da je visok preko 190cm? - glasilo je pitanje.
To je moja drugarica. Nije Bambi muškarac - rekla je Teodora.

Voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje Teodori Delić.

Da li i dalje zevaš šalješ srce prekoputa dok te dečko grli - glasilo je pitanje.
Znam da sam ga povredila (Nenada), neću to više raditi - rekla je Teodora, a onda je Nemanja pokazao kako su on i Teodora zevajući pravili srce.

Naredno pitanje bilo je za Mionu Jovanović.

Objasni nam tvoju rečenicu: "Ja sam Stanislava volela, a sa Ša sam se muvala" - glasilo je pitanje.
Ne izražavam se precizno kada sam premorena i kada lupim glupost, ispravim se. To je bilo verovatno kada sam pričala da sam vagala, Stanislava sam volela, a Nenad mi se svideo...Nisam imala za šta da se uhvatim u tom momentu, bila sam nesigurna, a on mi se svideo. Ne bih vraćala vreme - rekla je Miona.

Naredno pitanje bilo je postavljeno Mileni Kačavendi.

Je l' si se ''upiškila'' od straha jer že te ''napasti'' Macanović? - glasilo je pitanje.
Ono je strašno. Iskreno, ne znam šta da kažem više. On tu preti u prazno da će da iznese neke dokaze. Da nije smešno, bilo bi žalosno - odgovorila je Milena.
Nikom nisam pretio, samo sam rekao da ću komentarisati Milenu i njene postupke ovde, to je to - kazao je Bebica.
Zamrila sam Bebici jer nije mene branio na adekvatan način - kazala je Teodora.

Miljana Kulić i Snežana Jovičić osamile su se u izolaciji, te su tom prilikom oplele po zajedničkom bivšem dečku, Darijanu Radomiroviću.

Primetila sam kada sam izula sandalice, da su isečene. To nije prvi put i one crne su mi isečene na istom mestu. Ja sam samo spustila, kada je on skočio: "Hoćeš da prestaneš da lupaš štiklama?", on počne da priča kao nešto, ja sam bila bosa...Ja sam prodala svoj automobil da bih njemu vratila dugove i da bih kupila sve što je trebalo za rijaliti i njemu i sebi. Podizala sam novac sa moje kartice i kupovala, on nije znao, jer ne zna koliko novca imam na kartici - rekla je Snežana.
Ni ne treba da zna - rekla je Miljana.
Znaš odakle mu pantalone koje je nosio u radiju?! Kupila mu je moja baka
Ne znam kako ga nije sramota! Bolje da sam mesec dana išla gola, bar bi me blurovali, nego što sam bila sa njim. Ja sam bila povređena, nisam se ni zaljubila možda, možda sam umislila da sam se zaljubila - rekla je Miljana.

Autor: A,V,