AKTUELNO

Tužno!

U domu Brusa Vilisa juče je bilo veselo budući da je glumac proslavio 69. rođendan. Iako ozbiljno i teško bolestan, ovaj junak akcionih filmova je bio poprilično aktivan, te je za svoj rođendan okupio porodicu da se svi zajedno provesele.

Naravno, slavlje nije propustila ni Vilisova bivša supruga, glumica Demi Mur, koja je objavila snimak na svom Instagram profilu kako veselo đuska sa glumcem dok ih snima njihova najstarija ćerka Rumer Vilis.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini, Tanjug AP

Demi Mur je takođe objavila i nekoliko veoma emotivnih fotografija sa slavljenikom. Dok se na prvoj vidi Brus Vilis u poodmakloj fazi bolesti dok na kauči razmenjuje pogled pun nežnosti i topline sa Demi Mur, naredna fotografija mnogima je naterala suze na oči budući da je na njoj glumac sa svojom unukom. Ipak, poslednja u nizu slomila je srca Instagram korisnika! Demi Mur je zakopala po porodičnoj arhivi i objavila sliku Brusa Vilisa iz mlađih dana kada je bio u punoj snazi dok grli svoje ćerke.

Uz nežne reči: "Srećan rođendan! Volimo te i zahvalni što te imamo", Demi Mur je čestitala rođendan svom bivšem suprugu.

Podsećamo, u martu prošle godine vest da je Brus Vilis teško bolestan odjeknula je poput bombe. Porodica slavnog glumca objavila je tada da zvezda akcionih holivudskih blokbastera pati od frontotemporalne demencije, a nekoliko meseci kasnije rečeno je i da se njegovo stanje pogoršava.

Da stvar bude još gora ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa, Talula Vilis nedavno jeiznenadila javnost kada podelila svoju dijagnozu autizma na društvenim mrežama. Ova vest je šokirala mnoge, budući da je Talula već ranije otvoreno govorila o svojim borbama sa dismorfijom, poremećajem ishrane i ADHD-om.

Foto: Tanjug AP/Alvaro Barrientos

Talula je otkrila da se od 2019. godine borila sa anoreksijom i da je zbog toga otišla u ustanovu u Malibuu kako bi se izborila sa ovim teškim poremećajem ishrane i depresijom. Ovo iskustvo je opisala kao terapeutsko, ističući da je prvi put uspela da prevaziđe svoje mentalne demone. Takođe, otkrila je da joj je dijagnostikovan ADHD i da je počela da uzima stimulativne lekove, što joj je pružilo osećaj pameti, ali i dovelo do nuspojava koje su smanjile njen apetit.

Autor: Pink.rs