AKTUELNO

Šok!

Marko Đedović je dao reč Mileni Kačavendi.

Ide linijom manjeg otpora, stavio je njih u izolaciji...Je l' to poluprijatelj, je l' tebe gotivi pa te štedi, je l' surovi rijaliti igrač...Uopšte nije bila tema Ša da ga isprovociram, tema je bila kad se već govori o rijaliti drugarstvima, mi ovde ne vidimo ništa. Naravno da se Lakić uplašio Ša - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgoroj osobi to ne bih uradio...Sam taj čin meni ne vodi ničemu, ja to ne bih uradio. Ja kao ja imam taj stav, meni je taj stav pi**anski - rekao je Ša.
Ispustili ste jednu stvar, a to je da kada Žana nije poslala njih dvoje, kao što nije trebalo, Lakić je iskomentarisao da se uplašila od Ša - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto je bila tema drugarstva, veliki rijaliti igrači?! Ti si bio u sobi gde je bila Slađa Poršelina, ja sam bio tu, ti si pričao o Anđelu i Aniti, pa si rekao: "nemoj da ja progovorim, pa će da se puše" - rekla je Kačavenda.
Zašto moram sve da pričam - rekao je Lakić.
Ljudi su svi uz televizore, čekaju sledećeg vođu, a kada postave koga hoće, svi će da aplaudiraju i bićete veliki - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

To si ti izazvao svojim ponašanjem, sa sigurnosti u vezu i ponašanjem - rekao je Stanislav.
Stanislave, ja znam sigurnost, ali ću doći u izolaciju, nemoj da se brineš - rekao je Ša.
Šta on ima problem kada sam rekao da mene to ne zanima?! To on ima pravo da ne veruje, ali sam rekao - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobio sam i tvoju reakciju, ti samim tim što si rekao, hoćeš da mi ubaciš u glavu...Ti si sinoć pratio priču, mimiku i sve ostalo - rekao je Aleksić.
To da mi tako preskače devojka, da se svađamo, ja bih odmah ostavio...Sve sam ja pratio - rekao je Stanislav.
Možda zato što je video Nenadove reakcije do sada, pa je na osnovu toga doneo zaključak, ne znam - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što sam čuo da je išao od čoveka do čoveka - rekao je Krofak.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.