AKTUELNO

Mlada pevačicxa Milica Kostadinović, učesnica takmičenja "Zvezde Granda", danas je putem storija na društvenoj mreži Instagram saopštila da joj je preminuo brat. Milica je objavila fotografiju sa pokojnim bratom i emotivnim rečima se oprostila od njega.

- Dušo moja mila, bato moj, zašto ovako? Nismo se bato ovako dogovorili. Voli te sestra, uvek sam bila tu. Volim te, volela sam te i voleću te. Bar me ti znaš oko moje. Jedini si bio uvek tu, znam da si tu još uvek i da ćeš biti uz mene. Bato moj, koliko sam ti pričala bato, a ti mene gledaš pa nabaciš onaj tvoj najlepši osmeh. Počivaj u miru. Vidimo se na nekom boljem mestu - napisala je ona. 

Foto: Instagram.com

Stravična nezgoda dogodila se sinoć oko 23 sata na putu iz Loznice ka mestu Zavlaka. Takmičarkin brat, B.K. (21) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mestu Brezjak kod Loznice, kada je automobil marke "seat" kojim je upravljao N.J. (24) sleteo sa puta.

Išli su iz Loznice kada je automobil, kako se sumnja, usled neprilagođene brzine u mestu Brezjak, sleteo sa puta. Automobilom je upravljao N.J, koji je iz Zavlake, a putnik u vozilu je bio nastradali mladić. Kako sam čuo, njegovo telo našli su ispod automobila - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem, a u nastavku možete pogledati fotografiju sa lica mesta.

Autor: pink.rs