AKTUELNO

Poslednjih meseci dosta se priča o mladoj pevačici Magdaleni Vračić, koja svojom pojavom i pevanjem intrigira javnost. Brojna velika imena u muzičkom svetu javno iznose mišljenje da Vračićeva pretenduje da postane velika zvezda, pa je ona čvrsto rešila da ide ka tome.

Ona je nedavno snimila spot za novu pesmu "Lepeza" koja će uskoro ugledati svetlost dana, a scene su odale utisak da se radi o zanimljivoj priči. Novi set fotografija odaje da tu leži provokacija i seksepil, ali umereno i sa stilom.

Foto: Privatna arhiva

Jednim delom podseća na Japanku sa lepezama, ali slike ipak govore više od reči: odrtač, crvene hulakopke sa lancima... Ovakvu Magdalenu još nismo videli. Očigledno se dosta pomučila sa dijetom jer je izgled dovela do perfekcije.

Foto: Privatna arhiva

Bilo je zanimljivo na snimanju. Radilo se dosta, to moram da priznam, ali presvlačenje mi je najgore palo (smeh). Bilo je dosta odevnih kombinacija, što će dati posebnu čar ovoj priči. Dugo sam čekala na ovo i mislim da je moj tim izabrao pravi trenutak da javnost čuje - izjavila je pevačica na snimanju spota.

Autor: pink.rs