AKTUELNO

Tada mladi Igor Popović bio je jedan od najpopularnijih folk pevača dvehiljaditih, gde je svoje pesme promovisao u popularnim muzičkim emisijama "Grand produkcije", koje su se emitovale na Pinku.

Prvi, debitantski album "Jedan kao ja" objavio je pre tačno dvadeset godina - 2004. godine, sa kog se izdvojila pesma "BMW", a na sam vrh lansirao ga je duet s čuvenim Džejem Ramadanovskim - pesmom po kojoj je i naslovio album prvenac.

Igor je naredne, 2005. godine za "Grand" objavio i sledeći album "011", sa kojeg se izdvojila pesma "Malo belo", da bi usledila trogodišnja diskografska pauza posle koje je 2008. za "Gold" objavio "Doza mala". Još neko vreme bio je prisutan u domaćoj javnosti, međutim godinama nije aktivan u javnom životu Srbije - nema ga na televiziji, niti na popularnim gradskim događajima...

Foto: Instagram.com

Iako nije prisutan u javnosti, Igor se, sudeći po njegovom nalogu na Instagramu, i dalje aktivno bavi muzikom, uprkos tome što se okrenuo porodičnom životu. Srećno je oženjen i ponosni je otac troje dece - dve ćerkice i jednog sina. Imaju, takođe, porodični biznis - imaju "stan na dan", koji izdaju.

Autor: pink.rs