AKTUELNO

Pre 47 godina čuvena pevačica Silvana Armenulić tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći, a iza sebe ostavila supruga Radmila Armenulića i ćerku Gordana, koja je u tom trenutku imala samo 12 godina.

Gordana je često isticala da joj je život bio veoma težak bez majka i da dan danas ne može da je preboli. Silvana je svoju mezimicu uvek vodila sa sobom gde god je mogla, pa su tako bile veoma vezane jedna za drugu. Gordana je profesorka matematike u jednoj beogradskoj gimnaziji i ima dvojicu sinova.

Sada se na Instagram stranici posvećenoj Silvani pojavila njihova zajednička fotografija, na kojoj Silvana mazi ćerku po glavi. Inače, mnogi komentarišu da je Gordana nasledila lepotu od majke i da i te kako liči na nju.

Podsetimo, čuvena pevačica Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš. Nesreća se dogodila kada se pevačica vraćala sa koncerta iz Aleksandrovca. Sa Silvanom su nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

Autor: pink.rs