AKTUELNO

Otkako je Aneli Ahmić postala učesnica "Elite", njen bivši Asmin Durdžić ne prestaje sa obračunima sa članovima njene porodice - najčešće sestrom Sitom, a sada se ponovo obrušio na Jasnu Ahmić, Anelinu majku, posle njenog gostovanja na RED TV, gde je pričala o bivšem zetu.

Asmin je od bivše tašte zatražio javno izvinjenje - u suprotnom najavljuje joj raskrinkavanje.

Foto: NSTAGRAM.COM/BET_MEN_007_/RED TV/Pink.rs/Z.Veljković

Poručio bih Grofici da se javno izvini i sve napiše šta je slagala o meni, isto tako moraš da daš intervju i kažeš celu istinu o svojim ćerkama! Ako to ne uradiš, objaviću sve što ste pisale ti i tvoja ćerka o tvom sinu Ajlinu i njegovoj porodici. Grofice, imaš vremena do večeras, 18 sati! Objaviću i njegove prepiske vezano za situaciju koja se desila u Sarajevu i šta si uradila u decembru 2022. Opominjao sam vas sve već 100 puta, vi niste hteli da stanete i ja ne znam kako se ja bojim i ne smem izaći napolje, da li ja nosim pancir ispod jakne ili neko od vas? Imaš do večeras do 18 sati vremena, umetnice - napisao je Asmin, pa dodao:

Foto: Privatna arhiva

Igrate rijaliti preko mojih leđa, sad ćete ga igrati preko vaših leđa. Vidiš, Asmin Durdžić piše sa svog profila, nikad sa lažnjaka. I moj profil će sve da objavi, nikakve grupe. Isto tako ću objaviti Stvari o Armanu Ahmiću i, Grofice, ti si odgovorna za to sve .Tražila si rijaliti, dobićeš ga, ali ovaj put onako kako si zaslužila, veštice u gumenim čizmama! Nikad, ali nikad niste smeli moju mamu praviti k****m i stavljati njenu glavu na golu ženu. Ja nikada tebe nisam dirao, stara veštice, uništila si svoju celu porodicu, krenula si da uništavaš mojhu. E, ja ću sad da pokažem šta i ko ste - najavio je Durdžić.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs