AKTUELNO

Pokojni pevač Marinko Rokvić ostavio je iza sebe mnoštvo hitova, a jedan od najpopularnijih jeste pesma "Ti za ljubav nisi rođena".

Ta pesma snimljena je pre 23 godine, a peva se i danas. Autor teksta je istaknuti tekstopisac Milanko Ćirović, koji je potpisao brojne hitove poznatih pevača, a zanimljivo je da Marinko nije hteo da snimi pesmu koja mu je jedan od najvećih hitova u karijeri.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Eto, Marinko Rokvić nikako nije hteo da snimi pesmu "Ti za ljubav nisi rođena", jer je rekao da udaramo na žene i da pljujemo po njima. Mile Kitić, kada je preslušao album "Plava Ciganko", otišao je kući i žalio se sestri da mu mi nameštamo neku Romkinju. Posle toga, Srđan Em mi je rekao da nikad u životu ne bi pevao tu pesmu, a nije znao da sam ja autor. Kad sam mu kasnije rekao da sam je ja napisao, on je bio zatečen, a posle godinu dana me zvao i rekao da samo s "Plavom Cigankom" može da podigne atmosferu na nastupu - prisetio se Ćirović, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Jana isto nije mogla da razume pesmu "Ostavi mi drugove". Saša i Žika nisu prepoznali "Ona, ona" za Darka Filipovića, ali tu niko ništa nije radio iz loše namere. Prosto, ljudi nisu mogli da se toliko brzo naviknu na menjanje stilova.

Autor: pink.rs