AKTUELNO

Sumnja u jedno!

Ljubavni trougao koji danima u nazad trese zidove Bele kuće je definitivno odnos Mione Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka. Naime, Nenadovi stavovi mnoge su ostavili bez reči zbog njegove ljubomore.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Jelena Pešić dala je svoj sud o odnosu Ša, Mione i Stanislava, pa otkrila u kakvom je odnosu sa Mionom i Ša.

Što se tiče Mione , Ša i Stanislava , ta priča mi je zanimljiva jako. Mislim da Stanislav nema nikakve emocije prema Mioni i da će na kraju uploviti u u vezu sa nekom drugom zadrugarkom, a mislim da Miona nije ravnodušna i da joj nije svejedno. Ja sam se sa Mionom družila i bile smo jako bliske u Zadruzi 3 i jeste ona inače hladnokrvna ali mislim da je dobar čovek, nije loša neće da napakosti da smesti itd. Ša je takođe dobar momak ali preteruje sa svojim nekim izlivima ljubomore, mora psihički da ojača.. - rekla je Jelena pa dodala:
Nego, pomislim nekad, šta ako Ša oseća i vidi stvari koje mi ne vidimo baš zato što on ima emocije i sve prati….Videćemo do kraja šta će se izdešavati i ko koga tu voli, ko je iskren a ko nije. Mada, Ša je bio u braku i prevario ženu pa samim tim se plaši da se ne desi i njemu isto, da je neko sa njim u vezi, a zaljubi se u nekog drugog ili nije ravnodušan prema bivšem... Sve to ima svoje...

Autor: pink.rs