AKTUELNO

Imala šta da kaže!

Kako u Eliti svakodnevno dolazi do mnogo sukoba zbog ljubavnih trouglova, takmičari često strepe od komentara svojih prijatelja koji ih čekaju van rijalitija.

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Jelenom Pešić, drugaricom Jovane Tomić Matore kako bi nam prokomentaisala trenutnu situaciju u Eliti. Naime, ljubavni trougao Anita Stanojlović, Anđela Rankovića i Matore je jedna od glavnih tema u Beloj kući, a čuvena Pešićka je dala svoj sud o istom.

Kada se sve to izdešavalo sa Anitom i Matorom, ja sam jedva čekala da se Anita smuva sa Anđelom da bi Matora konačno digla ruke od nje jer mi je izgledalo da bi joj sve oprostila i bila opet sa njom - rekla je Jelena pa dodala:
Volela bih da je Matora hladnokrvna , da ne obraća pažnju na njih dvoje ali to je jače od nje i na svaku reč skače i svađa se , nervira se … Volala bih da nije tako, ali to je Matora. Matora je u njoj videla porodicu i sad je boli sve vezano za Anitu. Taj brak nije trebao ni Aniti, a ni Matoroj po svemu sudeći. Jedva čekam da Matora izađe i da porazgovaram sa njom o svemu, ona kada je napolju zna da me pozove i u sred noći da me pita za savet ili mišljenje o nečemu, nadam se da cu moći da utičem malo na nju.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs