AKTUELNO

Joca Novinar u poseti Aranđelovcu saznao kakva je zaista porodica Šparavalo i šta sugrađani misle o Anđeli.

Nakon što je razgovarao sa komšijama koji nisu imali lepe reči o svojoj sugrađanki, Joca Novinar je došao do kuće gde živi deda učesnice Elite Anđele Šparavalo sa kojim je hteo da razgovara o njenom ponašanju u Eliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim po svemu sudeći, Anđelin deda nije hteo da komentariše unukino ponašanje, a po njegovoj rekaciji smo zaključili da je bio vidno besan i razočaran zbog svega što ona radi u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Joca se nakon toga uputio na gradsku pijacu koja se nalazi nedaleko od salona koji drži Anđelina majka Aleksandra, gde je razgovarao sa sugrađanima porodice Šparavalo.

Poznavajući njenu porodicu, njenog dedu, majku, ono ponašanje je nedopustivo. Oni nemaju šta da kažu, nemaju komentara, i ja imam decu, znam kako je to.. Ja njih ne mogu ni da pitam, znam joj dedu po ocu. On je častan čovek, znam šta je sve radio za porodicu, zemlju, za Srbiju - rekao je sugrađanin koji poznaje Anđelinog dedu.

Foto: TV Pink Printscreen

Joca je potom otišao do salona Aleksandre Šparavalo, ali je on bio zaključan i time dokazao pisanje medija da zbog sramote, i zdravstvenog stanja za koje krivi ćerku, Anđelina majka više ne radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo imali sreće ni kada je frizerski salon u pitanju. Nismo pronašli Anđelinu majku, a po svemu sudeći su tačni medijski natpisi da ona slabije radi jer se ne oseća dobro zbog svega što joj ćerka radi u Eliti - rekao je Joca.

Foto: TV Pink Printscreen

Njena majka je zatovrila salon zbog svega, nije joj lako. Iskreno ja mislim da će Bojana i Anđela opstati zajedno, i verujem da ona priča istinu - rekao je stariji sugrađanin.

Foto: TV Pink Printscreen

Joca je sreo i Anđeline drugare i drugarice iz škole koji su otkrili kakva je ona bila pre rijalitija:

Anđelu znam iz grada, ona je fina devojka. Znam joj majku i čuo sam da je zatvorila salon zbog svega što se dešava. Mi se nismo družili, ali znam da je imala momke, bila je sa mojim drugom, ali ne znam šta joj je sada. Drug ništa ne govori o njoj jer ga mi zezamo - rekao je Anđelin poznanik iz škole, pa se na njega nadovezala devojka koja je trenirala sa Anđelom:

Foto: TV Pink Printscreen

Nas dve smo trenirale zajedno, tada je bila normalna, a ovo sada mi je čudno što je sa devojkom, ne znam šta joj je to trebalo. Ona je imala momke, svi su pričali o njoj, uvek je bila opuštena a sada je toliko stegnuta, nije mi jasno šta joj se desilo. Ovo je mali grad, svi su u šoku, niko ne podržava to!

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku!

Autor: N.B.