AKTUELNO

Pevač narodne muzike Miloš Bojanić godinama nije krio da farba kosu, te se nikada nije polemisalo o njegovom fizičkom izgledu koji je bio nepromenjen, sve do jutros, kada je svoje "novo izdanje" predstavio u "Novom jutru" na Pinku.

Bojanić je gostovao kod voditeljke Jovane Jeremić, a na prvi pogled malo ko ga je prepoznao. Pevač je sada, za razliku od svog prethodnog gostovanja, kada je 14. januara bio u "Premijara - Vikend specijalu", bio kratko ošišan, a kosa mu je seda, a ne ofarbana.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugačija boja, ali i dužina kose umnogome su uticale na fizički izgled Bojanića, a nakon gostovanja za medije je otkrio šta je posredi:

- Aaaa, znači vidi se! Pa šta da vam kažem izgbio sam opkladu i morao sam takav da se pojavim u javnosti. Kum i ja smo se nešto kladili i dogovor je bio da ako ja izgubim, da se u prvoj emisiji u koju gostujem pojavim bez ofarbane kose, što sam ja i učinio. Opklada je bila mnogo jaka, a ja kao gubitnik u ovoj priči, uradio sam ono što se zahtevalo od mene - rekao je kroz smeh pevač za Kurir.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs