AKTUELNO

Kivna na bivšeg momka svoje sestre!

Nakon jučerašnje sukoba Danijela Dujkovića Munje i Uroša Rajačića, koji je usledio zbog svađe Uroša i Jovane Cvijanović, stupili smo u kontakt sa Ivanom, Jovaninom sestrom, kako bi nam dala komentar na Jovanino "proganjanje" Uroša po kući.

Videla sam da je Jovan poprilično provocirala Uroša, i to je njena klasična provokacija, bila je izazvana zbog njegovog ponašanja. Mislim da je to produkt njegovog ponašanja i Jovana je izrevoltirana i zato to radi. On je trebao da postavi stvari na svoje mesto ako je muškarac. Dao je nadu Jovani, pa se vratio Maji. Mislim da pošto poto želi da bude sa nekim u donosu, da li je to Maja ili Jovana, mislim da samo traži nekoga kako bi bio u centru pažnje. Karata za opstanak mu je da bude sa nekim, ušao je kasnije i treba mu neko da ostane, Maja je stari rijaliti igrač, dok je Jovana od početka u žiži javnosti i on je vrlo svestam toga. On da je stabilnija osoba i da je korektan ne bi tako bilo, a Jovanino ponašanje je čist revort - rekla je Ivana.

Foto: Privatna arhiva

Pitali smo je i da nam prokomentariše situaciju koja se desila u emisiji 'Pitanje novinara'. Jovana je priznala da je ljubomorna na Maju , dok Maja smatra da joj nije potreban 'jeftini ljubavni trougao'. Detaljnije pogledajte u nastavku.

Situacija je takva kakva jeste, od starta je imao simpatije prema Maji, ne znam zašto je dao šansu Jovani, trebao je da ostane dosledan sebi. Prvo je pričao da mu se sviđa Maja, pa se prešaltao na Jovanu, sada opet Maja. Maja je dala objektivno mišljenje, ali mislim da je krivac Uroš, za taj trougao, ako ti se sviđa Maja boriš se za nju, ne daješ nadu Jovani - rekla je Jovanina sestra.

Foto: PRIVATNA ARHIVA/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/PINK.RS/E-STOCK/Pink.rs/Z. Veljković

Autor: A.V.