AKTUELNO

Dala svoj sud!

Danijel Dujković Munja i Uroš Rajačić ušli su u žestok okršaj juče. Naime Munja se bunio jer svađa Uroša i Jovane Cvijanović nije dozvoljavala učesnicima da spavaju. Detaljnije o tome pogledajte u nastavku.

Tom prilikom kontaktirali smo Munjinu majku kako bi se oglasila tim povodom.

Videla sam da su se posvađali i videla sam da je obezbeđenje ušlo. Munja nije imao lošu nameru, nego je hteo da mu skrene pažnju da ako imaju raspravu ne moraju svi da slušaju. Čula sam da je Munja hteo da mu da ćebe kako bi porazgovarali i rešili, ali Uroš je rekao da ne vredi, da ona ide za njim. Uđu dve osobe i ne daju 40 osoba da spavaju, izađite pa rešite, neka ostali spavaju. Ipak je tamo napeta situacija, umešala se i mala ova Munjezova, i njoj je smetalo, i onda je on uzeo da lupa da vide kako je kad ne može da spava, potpuno je upravu - rekla je Munjina mama.

Foto: Instagram.com/santiago.munjez

Pitali smo Munjinu mamu i da nam prokomentariše odnos Stefani Grujić i Munje, i da li će oni opstati kada izađu.

Ne znam šta bih rekla, ja mislim da je ona malo više ljubomorna mlada devojčica, a on prefrigan malo, pa joj namerno radi neke stavri, on nekad lupi, ona poveruje. Sve je predaleko otišlo, ja smatram da on ni za kakvu ozbiljnu vezu nije, već samo druženje, tu neke ozbiljnosti nema, suvišno je pričati da će oni kad izađu opstati, uzeti se, mislim da nema od toga nista, suviše je ona mlada devojčica. Mislim da neće opstati, možda neko druženje i povremeno da se čuju, ali nešto ozbiljno ne, tako ja mislim, ne znam šta je u njihovim glavama - rekla je Munjina mama.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ/INSTAGRAM.COM/SANTIAGO.MUNJEZ/Pink.rs/Z. Veljković

Autor: A.V.