AKTUELNO

Bivši učesnik "Velikog brata" Mladen Radulović nekada se u Srbiji bavio manekenstvom, a u široj javnosti bio je poznat kao bivši dečko Anabele Atijas. Međutim, nedugo nakon raskida sa pevačicom, povukao se iz javnosti, ali i iz Srbije.

Naime, Anabela Atijas je svojevremeno, baš kao i njena ćerka Luna sada, otpočela ljubavnu vezu u rijaliti šou programu. Anabela se 2010. godine tokom učešća u “VIP Velikom bratu” zaljubila u manekena Mladena Radulovića, sa kojim je započela romansu pred kamerama.

Foto: Printscreen YouTube

Posle raskida sa pevačicom, Mladen se povukao iz javnosti, ali i iz Srbije. Odselio se u Ameriku i danas živi na Beverli Hilsu. Na pojedinim slikama ima bradu i izgleda znantno mršavije, a uz svoje ime dodao je još jedno - Markus.

Foto: Facebook.com/Mladen Radulović

Podsetimo, dok je Luna Đogani bila u rijalitiju procurile su slike nje sa bivšim dečkom njene mame.

Iskreno, to nisam ispratila, kad su izašle slike. Mama mi je poslala da to demantujem, to su slike iz perioda kada su oni još bili zajedno. Tada sam ja imala 14 godina, on je provodio vreme sa nama tada. Kada se pogleda kroz tu priču koju sam ja ispričala ispada tako, da se ja grizem za usnu, bila sam dete, to ne znači ništa. Ja sam njega gotivila, imala sam super odnos. Bolesno je da se pomisli tako nešto, ja sam njega gledala kao starijeg čoveka koji je sa mojom majkom. Tako sam se slikala i sa Andrejem, to ništa ne znači. Te slike su isplivale na njegovom fejsbuk profilu, tamo je nađeno. On to nije izbrisao, nema ni veze to je prošlost, što bi brisao. Ja sam bila dete, on je bio momak moje mame, to što sam ispričala da je bilo, bilo je kasnije - prokomentarisala je tad Luna.

Foto: Pink.rs, Facebook.com

Autor: pink.rs