AKTUELNO

Asmin Durdžić, koji se u javnosti predstavlja i pod nadimkom Alibaba, koji je dobio u rijalitiju "Elita", danas je posebno uzbuđen, budući da je njegovoj partnerki Staniji Dobrojević, sa kojom je prevario aktuelnu učesnicu rijaltiija Aneli Ahmić, rođendan!

Desetak dana uoči rođendana, Asmin je rešio da je počasti novim luksuznim automobilom marke "porše", za šta je izdvojio oko 280.000 evra, a danas je, na dan rođendana, usledio novi, preskupi poklon.

Foto: Instagram.com

Poklon za moju ženu - piše na fotografiji na kojoj se vide baloni u Stanijinoj omiljenoj pink boji, kao i kesa luksuznog brenda satova "roleks", čije su cene u proseku po nekoliko hiljada evra.

Usledio je zajednički selfi, ali i romantična čestitka.

Foto: Instagram.com

Život nas je spojio sasvim slučajno i od tog trenutka ništa više nije kao što je bilo pre. Sada znam zbog čega živim, sada znam šta je to pravi život. Imam samo jednu želju, a ta želja si ti. Ovog dana biću tvoja senka i trudiću se da sve bude po tvojoj volji. Svaka tvoja reč je moja zapovest i dužnost. Volim te i to mi predstavlja pravo zadovoljstvo. Ljubav u očima, radost u srcu i sreća u ruci, to je sve što želim da imaš u budućnosti. Srećan ti rođendan, ljubavi - napisao je Asmin.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs