AKTUELNO

Hit!

Marko Janjušević Janjuš došao je u spavaću sobu gde je ležala Aneli Ahmić, legao je na krevet, te je tom prilikom počeo Mileni Kačavendi priču o svojoj bivšoj devojci, misleći na Aneli, sa puno opisa, dok se Ahmićeva sve vreme smejala.

Desilo se da njegov partner ne može da sedi pored njega, da se sprda i da se smeje. Desilo se to da ne može da sedi i da se smeje drugima, nego mora svom partneru da je*e mozak. On će patiti jedno vreme u dubini duše. Meni je svaki dan bez voljene osobe ovde težak. Zamisli dok si bio u vezi, ti se budiš pa se zagrliš s nekim, pa grliš i ljubiš, a sad se budiš i moraš da se igraš samo sa Vesnom. Bio neki sat poviše što mi tašta bivša poslala, imam sliku od bivše tašte. Tu je bio sat sa našom slikom i to kada skloniš, ne znaš više i koliko je sati. Ja kada poljubim tu bivšu devojku, to mekano lice, to miriše, pa u vrat poljubim pa se migolji kao neka glista - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne priča on o sebi, priča o momku 212 - rekla je Kačavenda.
Jedna moja bivša devojka koju sam voleo do iznemoglosti. Ona je imala kosu kao nešto najlepše što može da se napravi konac od svile, ta kosa prirodna, bez umetaka - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

A gde je ona sad - pitala je Milena.
Ne znam, otišla je negde, rekla je da voli da gleda druge...Ne znam, ne znam ni gde da je tražim ni kuda...Milena ostala joj je još jedna kutija slatkiša od naše drage podrške. Možeš li zamisliti kako je mojoj dragoj svastiki, zetom me je nazvala. Zamisli kako joj je koja gleda kako joj je**m mozak i govorim joj da je folirant?! Žena sa šestoro dece se tera...Umesto da plati struju i vodu, ona platila parfem, ni bojler nema. Bolje da je kupila bojler nego što je parfem poslala. Znaš šta smo sve planirali?! Da idemo u Tursku, u Istanbul, pa sa decom da idemo, da ih vodimo u Diznilend, pa smo planirali da idemo 5, 10 dana u Dubrovnik, nikada nisam bio, pa sam planirao da joj pokažem u Prijepolju seoski život, pošto je uglavnom živela na relaciji Dubaji i te neke destinacije - rekao je Janjuš, te je dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš kako je upoznam,?! Uđem u neku ludnicu, ulazim na vrata, drugog ili trećeg septembra, ja sa leve strane, kad ono crna haljina. Ja rekoh: "Koga su ovo doveli?! Šta je ovo?!". Ja kažem: "Maj nejm iz Janjuš", ona mi kaže: "Pričaj". Od tog dana, ona je u mojim plućima, dišem za nju. Šta se desilo?! Ona mi je je**la mozak svaki Božiji dan. Možeš da zamisliš svaki dan?! Kaže: "Aaa".

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.