AKTUELNO

Zanimljivo!

U emisiji ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković gostovala je pevačica Zorana Pavić.

Ona je pred gostima, ali i televizijskim gledaocima progovorila o usamljenosti i trenutku kada se osećana najusamljenije i kada je najviše tražila pažnju muškarca.

Foto: TV Pink Printscreen

Sećam se jedne situacija... bila je Nova Godina, ja sam pevala u Crnoj Gori. Par dana pre Nove Godine ja sam raskinula vezu. To mi je jako teško palo! Svi se vole grle, sve šljašti... ja sam bila u hotelu i desila se jako interesantna stvar. Pojavio se jedan crnogorski fudbaler kojem sam se dopala i uradio nešto jako lepo, rekla je pevačica pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

On mi je posleo tamburaše ispod prozora, a onda se pojavio i na vrata sa ogromnim buketom cveća. Ja sam mislila da je to ustvari poslao moj bivši dečko sa kojim sam raskinula. Toliko sam počela da plačem što nije on, pa me je čak taj fudbaler tešio. Danas smo drugari, i ništa se sa nama nije desilo. Hošu da kažem da nekad u životu navikneš na samoću i budeš sam. Nekad bude teže, nekad lakše... Imaš prijatelje, porodicu... ljubav će se dogoditi! Ne treba siliti, juriti, rekla je Zorana, što su sve gošće pozdravile aplauzom.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs