AKTUELNO

Godine prođoše kao tren!

Danas se navršava 14 godina od smrti jedne od najatraktivnije pevačice na našim prostorima Ksenije Pajčin. Na grobu tragično nastradale pevačice svake godine dolazi na današnji dan njena porodica, kao i najbliži saradnici i prijatelji.

Foto: Pink.rs/A. Vujanović

Trenutno na grobu nema nikoga, a kako smo primetili veliki buket svežih crvenih ruža ostavljen je na spomen ploči.

Foto: Pink.rs/A. Vujanović

Podsetimo, 16. marta 2010. godine kao bomba odjeknula je vest da je Ksenija pronađena mrtva u svom stanu, a da je pored nje ležalo beživotno telo Filipa Kapisode.

U utorak oko 17 časova komšija koji živi preko puta čuo je vrisku i ciku iz Ksenijinog stana, a nešto kasnije Ksenijin pas Milisav počeo je neobično da laje. On je to kuče dobro poznavao jer ga je čuvao uvek kada su one odlazile na odmor i znao je kako pas reaguje u različitim situacijama. Pozvonio je na vrata, ali mu niko nije otvarao, a pas je i dalje lajao. Čovek nije hteo da se meša u privatne stvari komšija, pa se povukao. Ipak, pozvao je Ksenijinu majku Ljubicu, koja je odmah došla. Kada je ušla, videla je Ksenijino i Filipovo beživotno telo u lokvi krvi" - ispričala je tada za medije komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Foto: E-STOCK/MILOŠ RAFAILOVIĆ; PROMO

Ksenija je karijeru započela kao plesačica, a 1994.godine pojavila se u spotu Dragane Mirković. Nakon toga bila je članica dens grupe Duck, i započela je solo karijeru. Njeni najveći hitovi su ''Mene ne zanima to'', ''Neven'', ''Škorpija'', ''Hajde sestro'' i druge.

Autor: Pink.rs