AKTUELNO

On ne peva na privatnim veseljima!

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana otkrila je da je pevač Peđa Medenica pre nekoliko godina odbio njenu ponudu.

Naime, Cakana je želela da ćerkama od njene drugarice na rođendanu peva Peđa Medenica, međutim pevač to nije želeo da uradi iako mu je ponuđen ogroman novac.

Ćerke od moje drugarice obožavaju kako Peđa peva i pitale su ga da li ga poznajem. Ja ne znam da li se on seća tog mog poziva, devojčice su htele da im za taj rođendan baš peva on. Ja nađem negde telefon, okrenem ga i pomislila sam on je moj zemljak, hoće sto posto da prihvati kad ga ja zamolim. To je bila pozamašna cifra da otpeva pet pesama. Kaže on meni da ne peva to, ja sam bila šokirana, nisu to male pare, ljudi su imućni i želeli su svojoj deci da ispune želju. Zahvalio mi se od srca i rekao da ne radi privatna veselja - rekla je Cakana.

Foto: TV Pink Printscreen

Peđa Medenica je otkrio da već godina ne prihvata privatna veselja i takve vrste nastupa.

Ja ne radim privatne zabave, pre 24 godine sam počeo da pevam i trinaest godina sam radio samo privatna veselja, svadbe. To je pravi izraz, smučilo mi se. Kad sam počeo da radim klubove, odmorio sam se. Tada sam prestao da radim zabave, ali kod svih, sigurno bih prihvatio Cakanin poziv da sam radio bilo gde, ali da neko čuje da da sam radio negde, a kod njega nisam, to nikada nisam sebi dozvolio – kazao je Peđa.

Foto: E-Stock/Kobra

Autor: Pink.rs