AKTUELNO

Nataša Bekvalac pokazala sa kim provodi vreme!

Popularna pop pevačica Nataša Bekvalac već decenijama intrigira javnost svojim životom i karijerom. Njena lepota i energija na sceni oduvek su bili predmet divljenja, ali i pažljivog praćenja medija, posebno kada je reč o njenom emotivnom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša je kroz godine bila predmet brojnih medijskih spekulacija o svojim ljubavnim vezama. Njeni "promašeni" odnosi su često bili tema naslovnih strana, ali pevačica je uvek otvoreno govorila o svojim emotivnim iskustvima. Iako je sada u ulozi majke i posvećuje se svojim ćerkama Hani i Katji, Nataša je istakla da još uvek nije naišao "onaj pravi" koji bi je privukao. Kada nije na sceni, Nataša uživa u vremenu provedenom sa svojom porodicom, a posebno sa svojim ćerkama. Aktivna je na društvenim mrežama gde redovno deli fotografije i snimke iz svakodnevnog života sa svojim pratiocima. Nedavno je oduševila mnoge pokazujući svoj intimni kutak - spavaću sobu u kojoj je veći deo kreveta rezervisan za njenog psa.

Foto: Instagram.com/bekvalceva

Iako su mnogi mislili da će Nataša konačno otkriti svog emotivnog partnera, ona je iznenadila sve pokazujući da je njen verni ljubimac taj koji zauzima najviše mesta u krevetu. Ova neobična situacija dodatno je osvetlila Natašinu ljubav prema životinjama i pokazala njen intimni odnos sa svojim četvoronožnim prijateljem.

Nataša Bekvalac je primer samosvesti i snage, kako na sceni, tako i u svom ličnom životu. Njen stav o ljubavi i slobodi jasno pokazuje da je fokusirana na emotivno ispunjenje, bez obzira na medijske spekulacije. Dok javnost i dalje prati svaki njen korak, Nataša nastavlja da živi svoj život onako kako sama želi, bez obzira na tuđa očekivanja.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs