AKTUELNO

Iskrena do koske!

Majka Anite Stanojlović, Angelina, progovorila je za naš portal o konstantnim napadima Ivana Marinkovića na njenu ćerku i Anđela. Dotakla se njegovih ranih radova, pa odbrusila da za Anitu ima vremena da ispravi stvari iz prošlosti ali da je njegovo vreme već odzvonilo. Zatim je prokomentarisala Matorino ulaženje u tuš kabinu dok se Anita kupala, smatra da je sve planski uradila kako bi napravila svađu između Anite i Anđela.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pixabay.com, Pink.rs

Potegla se priča oko Matorinog namernog ulaženja u kabinu dok se Anita tuširala, da li mislite da ona to namerno radi kako bi stvorila Aniti problem sa Anđelom ili se slučajno desilo?

Matora je videla da se Anita tušira, da je ne zanima da bude u toj priči, da ne želi da dobija pitanja, klipove i da ne želi da provocira. Izašla bi i sačekala da Anita izađe i tek bi se onda tuširala. Naravno da je sve uradila namerno, pa svi koji žele realno da pogledaju vide da je namera postojala. A ovi što je brane i ne vide ništa loše u tome, nek postave sami sebi pitanje kako bi reagovali da je Anita to uradila, pa urnisali bi je. Kako napolju hejteri tako i unutra Matorini igrači.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Ivan Marinković je ponovo počeo da sukobljava sa Anđelom i Anitom i spominjao je neke Anitine stvari iz prošlosti, kako njega komentarišete?

Ivanu Marinkoviću se bitisanje u rijalitiju svelo na Anitu i Anđela, oni njemu ništa loše nisu uradili prvi je krenuo na njih, njegov cilj pored toga što je Matorin poltron je da pridobije Anitine hejtere i misli da će tako imati neku podršku. On bolje da se bavi svojom prošlošću, ima tu mnogo više posla, neko kome su ruke isprljane do lakata uperi prst u druge. Hajde da se vratimo na Ivanove rane radove, njegov odnos prema ozbiljnim životnim situacijama, prema onima koji bi trebali da mu budu na prvom mestu, da se setimo i makaza, porocima, policije, modrića i avanture po prodavnicama. I taj čovek kome da bude primer, kome on bilo šta da kaže. Anita je mlada. On je već u ozbiljnim godinama, napada decu kojima otac može da bude, ali ne znam ko očekuje da on ima bilo kakvog osećaja za tuđu decu kada nema gde treba da ima. Na najgori način komentariše devojku od koje je duplo stariji i imao milion grešaka više od nje. Mladi mogu popraviti sve loše stvari, ima vremena a za njega je već kasno. Napada svaku zdravu vezu, ne voli čovek zdrav i normalan odnos u kojem vlada poštovanje a ne agresija. Ne voli promenu na bolje, jer sam ne može da se promeni.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Š